Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, mi a véleményetek...

Lányok, mi a véleményetek erről a frizuráról?

Figyelt kérdés

Csak őszintén! Ezen a képen pont olyan a gyerek arca, mint az enyém, szóval kb. ugyanígy nézek majd ki, ha megnő, csak az én szemöldököm vastagabb. Szerintetek nem lesz ettől túl komolytalan a megjelenésem?

[link]

2010. ápr. 8. 03:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nagyon szép ez a fiú. Nekem egyébként is tetszenek a hosszú hajú fiúk.
2010. ápr. 8. 05:58
 2/16 anonim ***** válasza:
28%
ez fiú vagy lány?:))
2010. ápr. 8. 06:24
 3/16 anonim ***** válasza:
72%

Arany szabály a hosszú hajnál: Mindig legyen tiszta, ápolt!

Vélemény: Vannak akik utálják ha a fiúnak hosszú a haja , vannak akik imádják :)

2010. ápr. 8. 06:54
 4/16 anonim ***** válasza:
71%

Jó! Nem sok fiúnak áll jól az ilyen haj, szerintem simán ;)

De eszedbe ne jusson majd becopfozni :D

2010. ápr. 8. 06:55
 5/16 anonim ***** válasza:

A fiúk épp azért tesznek gumit a hajukba amiért a lányok :)

Ne lógjon a szemükbe, arcukba, ne melegítse őket nyáron

2010. ápr. 8. 06:58
 6/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem tetszenek a hosszú hajú fiúk, mégis azt kell mondjam, hogy ez tök jó. Ha tényleg így állna neked is az ilyen haj, hát tessék.
2010. ápr. 8. 07:12
 7/16 anonim ***** válasza:
48%
Nekem nem tetszenek a hosszú hajú pasik, lehet bármilyen szép arca, állhat bármilyen jól a haja, nálam 1-es az osztályzat!
2010. ápr. 8. 07:48
 8/16 anonim ***** válasza:
82%
:-) Jujj, ez nagggyon jó! Nekem tetszik! Ha tényleg így fogsz kinézni, beléd szeretek, persze csak plátóian :)
2010. ápr. 8. 08:35
 9/16 anonim ***** válasza:
82%
Jaj, de édi srác!!!(L) Nekem a gyengéim a hosszúhajú fiúk, de én az igazi hosszú hajra gondolok, nem az 5-10 centire. Csak annyit tudok tanácsolni, hogy növesztésre fel! Nálam, és a barátnőimnél már tuti befutó vagy, ha hasonlítasz a képen lévő sráchoz!:)
2010. ápr. 8. 08:54
 10/16 anonim ***** válasza:
75%

Nekem nagyon tetszik!

20L

2010. ápr. 8. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!