Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szalagavató, mit vegyek fel?

Szalagavató, mit vegyek fel?

Figyelt kérdés

Barátomnak lesz a szalagavatója, sokat gondolkodtam már de nem tudom, hogy mibe illene mennem, illetve elég lenne egy fekete nadrág meg valami szép alkalmi felső? Esetleg valaki akinek van már tapasztalata? Előre is köszönöm:)

16/L

2009. okt. 29. 00:33
 1/8 anonim válasza:
nem kell ünneplő,csak valami elegáns.
2009. okt. 29. 01:15
 2/8 anonim ***** válasza:
sztem jó az amit írtál. vagy esetleg egy kisestélyi(feketében). am ntom mert még nem voltam szalagavatón és barátomén pedig pláne nem. L/16
2009. okt. 29. 01:16
 3/8 anonim ***** válasza:

én is a barátoméra megyek, és a ruhámon gondolkozom:)

ha ruhát vennék, akkor szatén, pántnélkülit vennék, de hát olyat sehol sem kaptam.

Zara és Mango üzletekben nézd meg, vannak ruhák (én egy fekete pántnélkülit próbáltam, csini volt, csak én sportosan öltözködöm, úgyhogy nem vettem meg).

de már elterveztem, hogy veszek egy fekete szaténgatyát (a Retroban láttam) és valami csinos felsőt. ja és fekete magassarkút veszek :)

sok sikert a keresgéléshez :)

16/L

2009. okt. 29. 10:37
 4/8 anonim ***** válasza:
én már mindenfélében láttam ott embereket, de a legjobb szerintem is vmilyen fekete "kisestélyi" vagy fekete szoknya fekete felsővel, vagy bármi elegáns. A szalagavató egy kicsit több szerintem mint egy iskolai ünnepély ahova fehér ing fekete alsó a kötelező.
2009. okt. 29. 10:39
 5/8 A kérdező kommentje:

Fekete nadrág fehér ingnél énis többre gondoltam:P

Kisestélyi, hát nem szeretném túlöltözni mondjuk nővéreit:D

Fekete nadrág, valami alkalmi felsővel, pán nélküli hosszabbal esetleg vagy hasonló. Várok még ötleteket, hogy esetleg ki mibe volt. Amúgy énis kicsit sportosabb vagyok, de elsősorban szoknyába szeretnék lenni csak hát mégse illene valami ultra minibe..

2009. okt. 29. 22:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem kell túllihegni így is túlöltözött leszel. :D Én voltam már 3 szalagavatón, és a legutóbbin farmer + egy laza felső, magassarkúval. Senki nem nézett ki, sőt, mások is így voltak felöltözve. Kisestélyi - LOL ... Azért nem hiszem, hogy túl kéne öltözni a résztvevőket :D
2009. okt. 31. 01:03
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem idén volt a szalagavatóm és a vendégek is főleg a fiatalok kotél ruhában jöttek az idősebbek kosztümben volt aki nagy estélyiben mondjuk azt túlzásnak tartom de sztem egy egyszerű kis fekete ruha a legjobb
2009. okt. 31. 14:09
 8/8 anonim ***** válasza:

pontosítok: kisestélyi alatt koktélruhát értettem. Persze lehet farmerbe is menni, de és személy stzerint szalagavatóra nem abban mennék (max feketében)

Am. sztem attól is függ h miben menj, h milyen iskolának a szalagavatója... ugy értem--gazdag suli v átlagos vagy inkább szegényebb. illetve lehet h nem is a suli hanem az odajárók milyenek

2009. nov. 5. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!