Mekkora a ruhatáratok, számít hogy márkás legyen? Ha igen milyen márka? Mennyire színes? Milyen kiegészítőket hordassz?
Nagyon sok ruhám van, és igen, számít, hogy márkás legyen. De természetesen ez nem egyenlő azzal, hogy lenézem azt, akinek nincsenek márkás holmijai, és plázacica sem vagyok, egyszerűen szeretem a jó minőségű ruhákat.
Elég sokféle márkából, cipőből főleg Nike, Adidas, a gatyáim H&M , Bershka, Retro - a felsők szintén.
Sok színes ruhám van, főleg a pólóim, a nadrágok farmergatyák, de van fekete, illetve egy piros nadrágom is. Cipőim is inkább fekete, fehér színűek, hogy sok mindenhez viselhessem őket, persze van egy színesebb cipőm is, olyan vidám:)
Kiegészítők. Övek, nyakláncok, karkötők. Fülbevalót néhanapján (nem szeretem őket), gyűrűt soha (max a jegygyűrűmet fogom viselni) mert azok is idegesítenek. Van néhány elegánsabb kiegészítőm, de a legtöbb színes, vidám, pl szivárványos, vagy egy szívecske medál, ilyenek :)
Ruhatáram mérete átlagos, ami azt jelenti, hogy anyu szerint nagy, szerintem kicsi:D Általában mindent a kinézete miatt veszek meg, nem a márka miatt, bár az is fontos, de nagyon drága cuccaim nincsenek.
A cipőim márkásak (Nike, Converse), de a csizmáimat pl mindig a Deichmannban veszem annak ellenére, hogy általában idő előtt szétmegy:P De van köztük sima Tescos is.. Színük: vajszínű, lila, barna, bronz, a csizma barna vagy fekete.
A gatyáim farmerek, de van egy fekete, fehér és egy kék gatyám is. Legtöbbjük Tally Weijles, de a legkedvesebb mégis a piacról van:D
Felsők és pulcsik.. hmm, ezek színesebbek, bár van néhány szürke pólóm és kardigánom is, mert bármivel tudom őket kombinálni. Innen valók: New Yorker, Takko, Tesco, C&A, Jeans Club, Auchan:D, Kenvelo, turi vagy vmilyen kínai.
Kiegészítőként bármi szóba jöhet, mindent szeretek, de ezekből tényleg a színes és feltűnő dolgok tetszenek, inkább a bizsuk. Ami mindig van rajtam, az a fülbevaló és karkötő/gyűrű.
Remélem segített neked ez a válasz:) Bár nem tudom hogyan:P
Szerintem sok ruhám van, persze ez abból adódik hogy eladóként dolgoztam ruhaüzletekben, régebben egy kis butikban, majd az itteni plázának az egyik boltjában, és hát mivel mindig voltak leárazásaink nem állhattam meg hogy ne vegyek valamit (valamiket), meg mostanság a húgomtól is örököltem egy pár cuccot.
Nem vagyok márkafüggő, bár Orsay-os göncöm rengeteg van(ott dolgoztam), mindig úgy vásároltam őket hogy milyen nincs még: mellény, színesebb garbó, fehér farmer szoknya, masnis felső,stb..Mostanában a színekre megyek, hogy tudjam őket kombinálni, bár így ősszel-télen sok a fekete ruhám is. A kiegészítőkkel is Dunát lehet rekeszteni, de persze a fele csak ott porosodik, várva hogy egyszer rákerül a sor. Fülbevalót, karkötőt, olykor nyakláncot hordok, na és virágos kitűzőket (azokkal bármit fel lehet dobni)
Mekkora a ruhatáram? Szerintem kicsi, de anyu szertunt nagyon sok cuccom van már XD
Van 2-3 pulcsim, úgy 10-15pólóm, 4nadrágom, 3kabátom, 2cipőm.
Általában sötétebb mindig a nadrágom és a pulcsim, viszont pólóim azok hát mindenféle színűek, szeretem a szivárvány, na :D.
Nem számít a márka,ha tetszik és elérhető áron van, megveszem XD. Nem a márkás ruhátol leszek ember...
Kiegészítőkénk sálat mindig sapit néha hordok :D Van egy ezüst nyakláncom, meg egy barátság karkötőm :D. Ezek mindig. :)
16/L
Nekem is elég sok ruhám van:
őszi/tavaszi blúz: 25-30
téli pulcsi: 20 körül
nyári: minden szezonnal újakat veszek, szóval ebből csak kb. 20-25 van
nadrágok(téli, nyári...): 22
szoknya (téli, nyári...): 25 körül
ruha: 50-60 imádom őket!!
cipő/csizma: múltkor számoltam, akkor 78 volt, most 82 vagy 83
taska: 60 körül (van olyan ami több cipőhöz is illik)
kabátok/dzsekik: 30-35
Kiegészítők: imádom a harisnyákat, öveket, kesztyűket, láncokat. Sok van...
Fehérnemű: 70-80 meltartó/bugyi
Hálóingek: igaz 40 körül van, de szinte mindig meztelenül alszom (télen-nyáron), csak lefekvés előtt hordom.
Fűzők: Imádom őket!!! Most ezeket gyűjtöm. 9db nem merevítős és 3 db. eredeti merevítős van. De majd még lesz több! :)
Nekem számít a márka, emellett még a minőség ami nagyon fontos! Mindig az aktuális trend szerint öltözködöm, a színeket is így válagatom. Most sok szürke, kék, fekete, lila ruhám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!