Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy képesek egyesek angol-...

Hogy képesek egyesek angol- és amerikai zászlós cuccokat felvenni?

Figyelt kérdés
Azok alatt napjainkban is (többek között) gyerekeket gyilkolnak Afganisztánban és Irakban. Ennyi erővel horogkereszteset is felvehetnének...
2013. aug. 17. 21:19
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Bas*szus... Hallod ez nekem már kicsit sok. Most meg a németekkel jössz? Hallod. Áruló vagyok. csak azért mert beszélek németül és sok másik emberhez hasonlóan szeretem new yorkot, londont, párizst, már áruló vagyok akit ki kell toloncolni az országból. Hallod... Minél előbb örömmel hagyom el ezt az országot, ami tele van ilyenekkel mint te. Az irigység beszél belőled, és nem veszed észre magadat. Azért mert neked nem jött össze az élet és még amikor kijutsz franciaországba is, csak a hülye háborúról tudsz kérdezősködni, amit amúgy kötve hiszek, mert ezt bárki tudja mondani, szánalmas vagy. Na pá.
2013. aug. 20. 15:31
 22/35 anonim ***** válasza:
Szokincsed az van boven! Hallod,hallod! Egyebkent nekem bejott az elet,mindenem megvan! Meno vallalkozas,feleseg,haz,autok! Tobbszor jartam kulfoldon,mint te a mellekhelyisegbe! Nem hinnem, hogy az irigyseg beszelne belolem,inkabb a tapasztalat,meg a tudas. Mivel,hogy erdekel a tortenelem! Udv.! Hallod!
2013. aug. 20. 16:43
 23/35 anonim ***** válasza:
Bizonygasd valaki másnak hogy bejött az élet. Ha házad van, feleséged meg autód, akkor mit csinál egy magad fajta a gyakorikérdések.hu-n? Sokat járok amúgy sz*arni szóval ezt nem tudod a külföldi utacskáiddal überelni. Még az a szerencse hogy nekem se autóm se feleségem, mert fiatal vagyok. Előttem az élet. A menő vállalkozásodat pedig nagyon magasra feldu ghatod, te tapasztalt, okos, házas ember.
2013. aug. 20. 16:56
 24/35 anonim ***** válasza:
Szóval ha valami nagy ország támadna, erre a porszemre nem nyavalyogna az USA-nak hogy segítsen ? Megnézem hogy a 14 vadász géppel, meg a 25 000 dísz katonával hogyan védekezne az ország.
2013. aug. 20. 22:06
 25/35 anonim ***** válasza:

Hülye vagy kérdező! Te akkor ennyi erővel hogy vagy képes internetezni? Mert ez Angol ill Amcsi találmány.

Na szívtad ifjú, felbuzdított, majom.

2013. aug. 20. 22:10
 26/35 anonim ***** válasza:
LOVE YOU USA.
2013. aug. 20. 22:11
 27/35 anonim ***** válasza:
23! Latod kiderult az igazsag beloled beszel az irigyseg!
2013. aug. 21. 06:40
 28/35 anonim ***** válasza:
Meg 1 kerdes "mit keresek a gyakori..."? En azt gondoltam ide mindenki beirhat nem csak a magadfajta lecsuszottak! Tisztelet a kivetelnek!
2013. aug. 21. 06:45
 29/35 anonim ***** válasza:
Nagyon sikeres lehetsz hogyha még egy ékezetes billentyűd sincs.
2013. aug. 21. 12:23
 30/35 anonim ***** válasza:

Károly: HALLOD! Neked bajok vannak a felfogásoddal ember. Épp azt dumálom neked, hogy nagyon nem tudnék irigykedni rád, aki azt állítja jól menő vállalkozása, felesége van de közben a legjobb dolga hogy a gyakorikerdesek.hu-n ossza ki a többieket.

Amúgy meg se a korom, se a nemem nem való egy feleséghez, sem egy autóhoz vagy saját lakáshoz, szóval nem. Nincs mire irigykednem. ;)

2013. aug. 21. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!