Hogy képesek egyesek angol- és amerikai zászlós cuccokat
felvenni?
Én sem értem, és a Hugo Bossos, Jack Danielses példákat sem. Egyébként szerintetek melyik az az ország, ahol fiatal divatpiscák magyar zászlós ruhadarabokat viselnek?:))
2013. aug. 18. 17:10
Hülye kis parasztok! Irígyek vagytok hogy Amerika milliárdszor jobb magyarországnál, Ppersze hogy mindenki utál titeket a szerbektől, a németekig.
2013. aug. 18. 17:41
Kérdező, te meg hogy mersz Amerikai filmeket nézni ? Nézzed a fekete fehér magyart ha annyira tetszik.
2013. aug. 18. 17:45
10-es válaszoló: Te aztán istentelenül hü*lye vagy... -.-" Hallod, komolyan háborús sérelmekre kell vissza vezérelni azokat, akik felvesznek valamit ami amerikai? vagy francia? Nehogy már a mai Amerikát okold azért ami már jó pár évtizeddel ezelőtt történt!
Meg hogy jössz te ahhoz hogy valakinek megmond magyarnak való-e vagy sem??? Franciaország gyönyörű hely. Én büszke vagyok rá hogy voltam az Eiffel toronyban és arra is hogy minél előbb amerikába szeretnék utazni! És ha ott leszek, ígérem hogy felveszek egy csillagos-csíkos, piros- kék pólót és vigyorogva viselem, miközben magamban arra gondolok... Milyen irigy emberek is vannak, akik azért mert soha nem jutottak el ide, inkább úgy csinálnak mintha nem is akarnának.
2013. aug. 19. 14:56
15/35 A kérdező kommentje:
Igaz, az mindegy amíg másokat gyilkolásznak.
Mennyi értelmes ember van... Ezért tart itt az ország. Nem szeretnétek kiköltözni? Jól meglennénk nélkületek, és ott nyugodtan reklámozhatnátok a gyilkosokat.
Itt maradni nem szeretnénk. Egyébként igazuk van! Sokkal jobb hogy ők gyilkolnak, mint hogy őket gyilkolják. A magyarok nem gyilkolnak, hanem őket gyilkoják, és ez rosszab. Amúgy ameddig van USA addig nem mer ugatni ázsia se. Úgyhogy örűlj.
2013. aug. 19. 15:34
Ki REKLÁMOZZA itt a "gyilkosokat" ??? Pont az amerikaiakra nem a "gyilkos" megnevezés illik mostanában. Hallod. Amúgy meg persze, egyértelműen totál hobbiból gyilkolgatnak. És amúgy ezt így megbeszéled Irakkal, hogy mostanában oda mennek az amcsik és direkt közvetlen szándékkal meggyilkolják a gyerekeket? ...
2013. aug. 19. 20:41
Hát az iszlámok több Amerikai életéről tehetnek, mint az Amcsik. Sok terrorista dolgot tettek, például Osama Bin Laden. Persze ha magyarországot megtámadná egy ország, már rögtön az amcsiknak nyavajogna itt mindenki veled az élen hogy "Jaj mentsetek meg, hisz NATO tagok vagyunk, nem akarunk úgy szenvedni mint anno a törökötöl, és a fél világtol".
2013. aug. 19. 21:24
14-es szerinted en vagyok a hulye,mert azt irtam amit irtam? Azt tapasztalatbol irtam,ugyan is voltam parizsban, tapasztaltam, erdeklodtem,hogy a haboru miatt nem beszelnek nemetul! Mind a mai napig! Es szerinted en hulye vagyok mert levontam a konzekvenciat? Te nem is vagy igazi magyar! Az ilyeneket ki kene toloncolni az orszagbol! Arulo!!!
2013. aug. 20. 12:50
20/35 A kérdező kommentje:
"Hát az iszlámok több Amerikai életéről tehetnek, mint az Amcsik"
Amerikaiak által legyilkolt civilek:
Afganisztán: 19,013
Irak: 601,027
Észak-Pakisztán: 48,782
"Terroristák" által legyilkolt civilek
World Trade Center: 3000
"már rögtön az amcsiknak nyavajogna itt mindenki veled az élen hogy"
Ne alacsonyíts le a saját primitív szintedre.
Kapcsolódó kérdések: