Lányok! Az ilyen cipőben is fáj az ember lányának lába? Kép alul!
Akkor ha nem igazán vagy hozzászokva a magassarkúakhoz, jobb is szerintem, ha egy telitalpú cipőt szerzel be, mert stabilabban állsz benne majd. Én nagyon szeretem az ilyen tipusu cipőket, de én alapból magashoz vagyok szokva, nekem laposban hamarabb megfájdul a bokám, mint egy ilyenbe:)
Szerintem szerezz be egyet, ne rögtön egész napra vedd fel, csak pár órára, és majd látod, neked milyen tendenciát mutat:)
Amúgy én egy cipőboltban dolgozom nem olyan régóta, és elég sokan kimondottan a telitalpúakat keresi, szóval tényleg nagy sláger, sokan szeretik:)
Ezek de rohadt undorítóak. Hová lett a jóízlés?
18/f
Nekem ezek a kedvenceim:-) sokszor jobbak is,mert nekem a lapos talpúakban fáj nagyon a lábam, a sima magassarkú cipők közül pedig csak a vastagabb sarkúakban tudok tartósan járni.
Ilyen fazonnál nem is érzed igazán a sarokmagasságot, mert tök stabilan lehet akár 10-12 centisekben járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!