Mit gondoltok ezekről a most divatos "manósapkákról"?
Kérdező ez komoly.. németországban, augusztusban, 35 fokban téli sapkát hordanak az emberek ? :D:D:DD
Nem gondoltam volna, hogy a németek ennyire balfsszok.. xD
Nem értem ezeket a sapkákat.. pláne nőn.
Oylan szép haja van ennek a nőnek is, mint amit linkeltél kérdező...mi a francért takarja el azzal a bzi sapkával ?!
Te meg kérdező ne legyél jellemtelen senkiházi... ne menj a sok ostoba után akik azthiszik, hogy trendik...
nyáron téli sapkában...csak azért mert "divat" Jézus Isten.. ennél azért többre tartalak kérdező xD perszhe lehet, hogy sokat gondolom rólad..
Ezt hívni beanie-nek.
Egyébként nekem tetszenek:D
ÉS énis voltam Németországba vasárnap jöttem haza ..két hétig voltam ott és énis sok midenkin láttam. Sőt Budapesten is sok mindenkin láttam és énis hordanám így ha nem néznének hülyének ugyanis szerintem ezek a sapkák ujjatlannal jobban néznek ki mint kabáttal:D És ha egyszer NEKEM nem sül be a fejem nemtudom miért rögtön azon gondolkoztok._.
9-es
nyáron -- > téii sapka = retardált fsszkalap
Ezt gondolják rólad az emberek, amikor pólóban meg az ostoba sapikádban végigcaflatsz a városon.
És jól gondolják. :D
mert aki nyáron ilyen kötött sapkát vesz fel, az minden, csak nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!