Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Valahol kalap eladó?

Valahol kalap eladó?

Figyelt kérdés

Hello . Réges rég a papámnak volt egy szép paraszt kalapja :) soha nem tudom elfelejteni mindig a fejemre nyomta úgy szeretem már ne is tudom honnan szerezte érdekes kissé érdes anyagból volt nem tudom már megmondani miből volt . Sajnos eltávozott és így mamám egyedül maradt . Így apám eladta a tanyát és mamámat ide közel hozzánk költözött . De a költözködés közben 2 dolog eltűnt a papám karikás ostora amivel megtanított csattintani és a kalapja . Azóta nem tudom elfelejteni de most gondolkodtam veszek egy olyan kalapot :) HA esetleg tudnátok segíteni mert sehol se találok majd hamarosan kimegyek a piacra hátha . Szóval ha tudtok valahol eladót akkor kérlek írjátok már le :) kb így nézet ki : [link]

ja igen csak annyiban különbözik hogy a papámé barna volt . A válaszokat előre is köszönöm ! (bocsánat ezért a nagy meséért )

2013. aug. 13. 21:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!