Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a ma nagyon...

Mit gondoltok a ma nagyon divatos leopárd mintárol?

Figyelt kérdés
Mi az 1. benyomásod arrol aki hord leo mintás ruhadarabot?
2009. okt. 27. 17:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Vannak nagyon csinos darabok is ezzel a mintával. Egyéntől függ, hogy ki hordja ízlésesen, csinosan, és ki nem találja meg az "arany középutat" és k*rvásan hordja. Nekem személy szerint nagyon tetszenek egyes darabok, van is pár "zsákmányom" a szekrényemben. :)
2009. okt. 28. 18:53
 22/26 anonim ***** válasza:
Hát vannak akik tudják viselni és vannak akik nem! Pl. Rajtam 100 h nem állna jól, mert én szerintem túl kihívó nem tudnám viselni.. De a bnőim úgy hordják úristen.. Lila alapon fekete mintás felső az öv az krém alapon mintás a pulcsija pink alapon mintás.. és minden leo mintás rajta.. Nagyon brutálisan jól néz ki.. :)
2009. okt. 28. 19:54
 23/26 anonim válasza:
szerintem szép.., de csak megfelelő alakon, valamint én személy szerint nem szeretem, ha lila, kék, vagy bármilyen más színű, az nekem gagyi hatású, az eredeti amilyet az állat is "hord" az dögös lehet főleg fekete és leopárd párosításban..
2009. okt. 28. 20:15
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek.:) Még mindig örömmel várom a véleményeket.:)
2009. okt. 29. 10:47
 25/26 anonim ***** válasza:
én imádom.és baromság hogy ku-vás !
2009. nov. 10. 21:44
 26/26 anonim válasza:
39%

A leopárd minta sajnos mára divattá vált, pedig sokan nem tudják, de a punkok vagy psychobilly-sek viseltek régen és még ma is leopárd mintás cuccokat!

Az ilyen plázaribancos leopárd ruhák meg említésre sem méltóak, szerintem ocsmányak, de kinek mi a véleménye...

2009. dec. 13. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!