Mit gondoltok a ma nagyon divatos leopárd mintárol?
Figyelt kérdés
Mi az 1. benyomásod arrol aki hord leo mintás ruhadarabot?2009. okt. 27. 17:37
11/26 anonim válasza:
bnőm vett egy nagyon jó ilyen mintás lila trikót! és abszolúté nem plázap.icsa feeling, nagyon jól nézki! na az ilyen holmik amik leopárd/párduc/ocelot mintásak és nem ilyen ultrar.ibancos a szabásuk azok nagyon jók! sztem!
16/L
13/26 anonim válasza:
Lehet hordani divatosan, ízlésesen, de nekem mind1 mert egyszerűen az olcsó nő jut róla eszembe. Nem tetszik.
15/26 anonim válasza:
Háát szerintem meg nagyon jól néz ki sok leopárd mintás cuccom van és senkitől nem hallotam még h ...milyen sz@r!Csak azt h tök jó és hogy hol vettem meg stb.!
16/26 anonim válasza:
Nem noies, hanem k*rvas. Szerintem izlestelenek! Pfff...
17/26 A kérdező kommentje:
húú nagyon megoszlanak a vélemények.:) Köszönöm mindenkinek a választ!:) Örömmel várom a további válaszokat!
2009. okt. 28. 12:49
18/26 anonim válasza:
Az a baj vele, hogy szinte csak plázacicákon látni, és ahogy ők felveszik meg viselik, nagyon izléstelen...gagyi hatásuk van.
19/26 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek. Van is egy ocelot mintás tunikám, eddig csak dicsérték. Most is vadászok vmi hasonló darabra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!