Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tudok kezdeni a nadrágaimmal?

Mit tudok kezdeni a nadrágaimmal?

Figyelt kérdés

A méretem 38-as nadrágokban, de mivel a vádlim nem nádszál vékony, meg kell vennem a 40-es méretet, de így pedig a derekamnál, a fenekemnél, és elöl kicsit lógnak rajtam. Mit tudnék velük kezdeni, hogy ne lógjon?

18L

2009. okt. 27. 13:30
 1/9 anonim ***** válasza:

Én a helyedben nem vennék csőnacit.

Annyira nem lehet vastag a vádlid hogy egy normál szárú nadrágba ne férjen bele

2009. okt. 27. 13:41
 2/9 anonim ***** válasza:

jajaja, elsővel értek egyet. vegyél normális gatyát. egyenes szárú, vagy enyhén trapézt.

ne hódolj teis az aktuális divatnak, ha eccer nemáll jól neked és hülyén nézel ki benne.

2009. okt. 27. 13:49
 3/9 A kérdező kommentje:
hát nem arról beszélek h nem áll jól, mert szerintem jól áll, és más szerint is, vékony a lábam, de a fenekem és a derekam kisebb méretet kívánnak.
2009. okt. 27. 14:02
 4/9 anonim ***** válasza:

ne bosszants már :)

Vagy ne hordj olyan fazont, vagy varras magadnak a méretedre

Ha bő, meg trottyos fent az úgy nem csinos :S

2009. okt. 27. 14:48
 5/9 A kérdező kommentje:

-.-

akkor ''bocsánat hogy élek''

2009. okt. 27. 14:57
 6/9 anonim ***** válasza:
hát na ne már...most őszintén....ha eccer trottyos odafent akkor az szerinted szép? akkor nemiond már h jóláll. hameg olyat veszel ami derákban oké, de a vádlid meg egy sonka benne akkor arra sem mondhatod h jóláll. tehát: nem áll jól. sehogysem. akkormeg minek eröltetedÍ?
2009. okt. 27. 15:06
 7/9 A kérdező kommentje:
figyelj, lefényképezzem és megnézed?
2009. okt. 27. 15:10
 8/9 anonim ***** válasza:

fényképezd

De ami lent jó, és febt bő az nem szép

ami fent jó lent szűk az se szép

vagyis ami nem szép rajtad az nem áll jól

2009. okt. 27. 15:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia, én szintén így vagyok, csak nekem a combomnál szokott szűk lenni. Ami combba jó az felül bő.:-( ja és nemcsak a csőnaci. Ezért mindig olyan gatyót próbálok keresni aminek az anyaga jó rugalmas.
2009. okt. 27. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!