Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen acélbetétes bakancsot...

Milyen acélbetétes bakancsot vegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy acélbetétes bakancsot.

Lehetőleg olcsót , mert még nőni fog a lábam (sokat..), de jó minőségűt. Milyent vegyek? Hol lehet kapni? (mert én eddig még sehol sem láttam :( )

Lány vagyok.

Előre is köszi a normális válaszokat!!!

2013. aug. 10. 17:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én vagyok az, aki a katonadolog.hu-t linkelte.

Az én szüleim sem voltak anno elragadtatva, hogy netről rendelek, de nem volt semmi gond :) Később a párom is rendelt egy pár dolgot onnan, és meg volt elégedve. Nagyon megbízható oldal, pontos, korrekt, tökéletes az áru.

Nem tudom, a te szüleid hány évesek, az enyémek most 50-esek, és szerintem azért vannak annyira ellene az internetes vásárlásnak, mert nem szoktak hozzá. Mindig szétaggódták magukat ilyen helyzetekben, és még ma is próbálnak lebeszélni a netes bankolásról... :)

2013. aug. 11. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!