Ma divat a bőrszálas karkötő? Amit így többször át kell tekerni a csuklón.
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és 2 éve hordom.Ma már nagyon érdekel a divat és kíváncsi vagyok,hogy egy laza inghez pl megy egy ilyen?Divat még?2009. okt. 26. 18:42
1/10 anonim válasza:
Ez mindig is divat lesz! És szerintem annyira jól tud kinézni, gondolom fiú vagy.. Azért inget akarsz felvenni.. :D
Szerintem nagyon laza, olyan ránézel és "huhh"!!
De lányokon is jól néz ki, pl. nekem is van a kezemen. Persze barna mivel bőr és nekem az öltözködésemben is a barna és árnyalatai dominálnak szóval.. Ez mindenkinek jól áll!És soha de soha nem megy ki a divatból! :)
16/L
2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi h írtál :D
Am lány vagyok xD csak én ilyen csajos ingre gondoltam ;)
és szted még mihez megy nagyon ez a karkötő?:)
2009. okt. 26. 18:55
3/10 anonim válasza:
hát, most őszintén, sztem már egyáltalán nem divat.
régebben a rokkerek körében volt ez divat,...
4/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
és mivel helyettesíthetném?ami vmi egyszerű sötét színű és jól mutat :D
2009. okt. 26. 19:17
5/10 anonim válasza:
elmész egy bizsuboltba, ott annyi mindent fogsz találni h vmi biztosan megteccik majd.
6/10 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. okt. 26. 19:33
7/10 anonim válasza:
hahó most jön vissza a 80' évek divatja és abba fő szerepet a karkötők, nyakláncok, fülbevalók nagy választéka jellemezte.. Bőr kiegészítők kövekkel variálva.. És ugyan úgy vissza jött a bőr szalag is.. Ne csak nézz, hanem láss is!
8/10 A kérdező kommentje:
úúú köszi :D
most boldoggá tettél:D
2009. okt. 26. 21:45
9/10 anonim válasza:
De ha most nem is divat akkor is hord nyugodtan.Minden csak összeállítás kérdése.
10/10 anonim válasza:
szerintem nagyon divaos most is én is hordtam abba hagytam de nem tudom hogy kell megtekerni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!