Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Biopapucsot felvennéte...

Lányok! Biopapucsot felvennétek utcára?

Figyelt kérdés

Városba nem mennék benne, de a faluban ahol lakom ebben szoktam sétálni, boltba menni, biciklizni, stb.

Nagyon kényelmes, az otthoni papucsom is ilyen.

Erről a fajtáról van szó, csak az enyém piros:

[link]

2013. aug. 8. 22:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem, mert ugyan biztos kényelmes, de nekem számít hogy nézek ki. Valahogy ez nem illene a nagyrészt csipkés ruháimhoz... de ha máson látok ilyet azzal semmi baj, mindenki hordjon amit akar. Senkit nem zavar vele.
2013. aug. 8. 22:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát ilyet nem, de vannak ennél csinosabb darabok is, nekem is olyan van egy pántos és virág van a pántján.Abban szoktam menni utcára is.
2013. aug. 9. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Boltba, falura, simán jó.

A régi fajta scholl papucsomba én is átmegyek a boltba, meg mamához is.

2013. aug. 9. 13:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Itthon nekem is ilyen van,de én csak itthonra hordom,sehova máshova.Nem igazán illene az öltözékemhez,de ha Neked kényelmes,és mivel faluban laksz,ahol a kutya se nézi,hord nuygodtan;).
2013. aug. 9. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!