Nők, lányok, Ti felvennétek strandon tanga bikinialsót?
Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 22:48
1/15 anonim válasza:
nem,mert még Rubint Réka fenekén is ízléstelen.
2/15 anonim válasza:
semmiképp sem!
előző: állati vagy:D
3/15 anonim válasza:
Nem, igényes nő nem vesz fel ilyet.
4/15 anonim válasza:
Nem, kényelmetlenül érezném magam benne, pedig elég jó a fenekem, de ízléstelennek is találom, viszont ha valaki fel meri venni, le a kalapom előtte.
5/15 anonim válasza:
Tangát semmiképp, szerintem az maradjon a hálószobában. Brazil bugyikat viszont szeretem, a Calzedonia nagyon jó fazont gyárt. Ez is sokat mutat, de közel sem ízléstelen. Egy jó fenékre ez a legjobb fazon.
6/15 anonim válasza:
Utolsó!
Milyen a brazil bugyi? Küldj már légyszi egy-két linket, hogy milyenre gondolsz!
9/15 anonim válasza:
Én ezt úgy ismertem, hogy féltanga. Nem jól tudtam? Vagy mindkét megnevezés jó rá?
10/15 anonim válasza:
A féltanga szerintem a magyarok által kreált neve. Divatfórumokon, és divattal foglalkozó emberkék brazil bugyiként, brazil tangaként, brazil fazonként emlegetik. A fehérneműt/fürdőruhát forgalmazó üzletek honlapjain és katalógusaiban is ezen a néven található meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!