2008 nyarán is divat lesz a "balett"cipő?
Figyelt kérdés
pontosan nem tom h mi a neve annak a cipőnek de ugy néz ki mint egy balett cipő most2007nyarán divat volt jövőre is az lesz?2007. szept. 26. 22:21
1/5 anonim válasza:
ne foglalkozz a divattal, hanem az egyéniségedet épitsd ki! azzal sikered lesz! Én pölö az éven magasszárú tornacipőt hordtam (most szept-ben) pedig már nem divat. leglább más nemhord, csak én :) de én is fogom jövőre a balettom, ugyhogy nem leszel egyedül (ha ki nem növöm addig) :) van aki a divat előtt már hord valamit (Paris) van aki utána és van aki egyéniség! na melyik a legjobb? :)
2/5 anonim válasza:
figyu a léneg hogy jól néz ki épp ezért szerintem ha divat ha nem akkor is bátran menj ki benne az utcára én tuti hogy jövőre is veszek egyet
3/5 anonim válasza:
Nekem is van egy, kb 2X volt rajtam mert akkor vettem amikor jött a rossz idő! Biztos h nem fogom 2 használat után kidobni! Én tuti használni fogom!!!!
4/5 anonim válasza:
amúgy babacipőnek hívják:)és divat igen.
5/5 anonim válasza:
balerinacipőnek hívják nem babacipőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!