Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez igazi emo? (lent)

Ez igazi emo? (lent)

Figyelt kérdés
Tetszik a stílus, és leginkább a possemora hasonlítok. Szeretem az emo zenét és a rockot is. Nem fésülhetem a szemembe a hajam (pedig akarnám, csak hát barátom frászt kap az emotól és már a maximumot engedi), nem akarom magam vagdosni és nem csak feketét hordanék, hanem más színeket is mellé. Pózernek neveznének vagy így nem is vagyok igazi emo? Baj ha nem vagdosom magam?

2013. aug. 7. 21:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez akkora baromság, nincsenek különálló emo stílusok! Pár netes arc nagyon ráért ezeket kitalálni...
2013. aug. 11. 08:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Ember!! Én is ezekre hasonlítok! De nyugi van! Attól még h több fajtára hasonlítasz lehetsz emo!! Ên is ien vok csak a hurt emo nem! Helyette ink Hard'n-emo!! És ne vágd magad!!
2013. okt. 23. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!