Az Emo az egy stílus. Ha vagdosod magad ha nem lehetsz az. Egyébként köze nincs ennek ahhoz. Ha felvágod az alsó karod az azért van , mert valami lelki fájdalmat "letakarsz" egy fizikaival. Eltereled a figyelmed... vagy menőzni akarsz ami nagy hülyeség mert ez nem az(menő). Magyarul: IGEN az lehetsz és NEM baj ha mellőzöd ezt a kis apróságot.
2013. aug. 7. 21:17
2/12 A kérdező kommentje:
A vagdosást nem akarom, régebben (nagyobb) és még most is vannak (kisebb) családi problémák. Nem menőzni akarok vele, csak sose tudtam beilleszkedni (most se megy). Gondolkodok az élet dolgain, állatvédő szeretnék lenni (a korom miatt még nem tudok önkénteskedni) és tavaly óta rengeteg feketét hordok, kevés embert fogadok a bizalmamba, csak 1ben bízok és kissé anti-szoc (nagyon minimálisan).
3/12 A kérdező kommentje:
Hát ez egy csodálatosan intelligens "komment" volt..... :DD
2013. aug. 7. 23:16
Tévhit hogy az emonak köze van a vagdosáshoz..
2013. aug. 8. 10:21
6/12 xxxnikixxx válasza:
én is emo vagyok, és mégsem vágom az ereimet. szóval nehogy azt hidd, hogy ez az érvagdosásról szól! az emo többféle lehet, de szerintem leginkább az érzelemről szól. egyébként szerintem nagyon aranyos ötlet, hogy állat védő szeretnél lenni :)
2013. aug. 8. 16:04
7/12 A kérdező kommentje:
Nem is gondoltam hogy arról szól, csak nem szeretném hogy pózernek hidjenek. ://
8/12 A kérdező kommentje:
Szerintem igazi emo vagy. xxxnikixxx-nek igaza van, az érzelemről szól. És tényleg nem kell a vagdosás. Bemesélik hogy azzal könnyebben el lehet viselni a lelki fájdalmat..hát nem. Sokan csak azért vagdossák magukat mert el akarják hitetni hogy igazi emok.
2013. aug. 9. 10:11
10/12 A kérdező kommentje:
Ezekre az emo ágakra hasonlítok: Possemo:"Ők is érzelmesek, gyakran változik a hangulatuk, sosem mutatják meg az igazi érzéseiket. A poss emok nagyon szeszélyesek, nehezen lehet őket kiismerni. Ők jóval keményebb zenét, de ők is emot hallgatnak."
Ire-emo:"Ők is érzelmesek, mivel ha nem lennének akkor nem lennének emok sem, fontos nekik a hűség mindig kitartanak választottuk mellett. Mivel ők a harag megtestesítői gyakran keverednek verekedésbe"
Hurt emo: "Ha valaki beszól nekik nem félnek visszaszólni, bár ők általában kedvesek az emberekkel. Öltözködésükben mások, egyik nap színes, másik nap fekete ruhákba öltöznek, az öltözködésük egy nap attól függ hogy milyen kedvvel ébredtek."
Ezek mind bennem is meg vannak. Lehet ilyen fajta is?
Kapcsolódó kérdések: