Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok-Ti mit gondoltok arról...

Lányok-Ti mit gondoltok arról ha egy pasi melltartót vesz fel a strandon, mert cikinek tartja a mellbimbója formáját?

Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 12:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
19. van ilyesmi fürdőruha, férfiak számára, de az kicsit más! olyat keress!
2013. aug. 6. 12:56
 22/31 anonim ***** válasza:

nagyon szexi:D

van egy szingli meleg haverom,biztos bemutatnám neki

amúgy:egy ilyen pasit nem tudnék komolyan venni,biztos hogy nem aratnál nagy sikert

2013. aug. 6. 13:25
 23/31 anonim ***** válasza:
Körberöhögöm. Engem nem érdekel, a strandon ki hogy néz ki, nem lehet mindenkinek tökéletes a teste. De ha egy srác felvesz melltartót vagy bikinifelsőt, akkor travinak fogom nézni. Vagy idiótának.
2013. aug. 6. 13:34
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
és azt ne mondd nekem, hogy az az otto-s fürdőruha férfias, csak azért, mert fekete. Hol élsz te? :D. Elég érdekes fogalmaid vannak a férfiasságról. Ajánlhatom még a magassarkú szandált, a rúzst meg a pici rózsaszín retikült?
2013. aug. 6. 13:36
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
szia cicafiú,ismerkednél?
2013. aug. 6. 13:51
 26/31 anonim ***** válasza:
behugyoznék a röhögéstől xD
2013. aug. 6. 14:06
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne melltartót vegyél, hanem mellbimbótakaró tapaszt, olyat, amilyen a sztriptíz- meg börleszktáncosnőktek van, tudod, amin van 1-1 rojt. Majd kecsesen ring minden egyes lépésednél, tarolni fogsz a nőknél...

Persze nem, de remélem érzed, hogy ez pont olyan abszurd, mint egy melltartós pasi.

2013. aug. 6. 14:18
 28/31 anonim ***** válasza:
Nap kérdése. Napiszar gyanús :D
2013. aug. 6. 15:09
 29/31 anonim ***** válasza:
Én valószínűleg röhögnék rajtad, szerintem egy melltartó cikibb, mint a mellbimbód formája, de ha annyira zavar ragaszd le és mondd azt, hogy kiszakadt a piercinged ezért kellett oda a tapasz...
2013. aug. 6. 17:24
 30/31 anonim ***** válasza:
egyébként ez nem férfias . nemlátod hogy egy nőn van rajta . namegha uci vagy akkor elég érdekesen bnéznék ki benne.
2013. aug. 6. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!