Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Praktikákat kérek szépen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Praktikákat kérek szépen, hogy töröljek érzéseket, amik ismét előjöttek egy pasi iránt?

Figyelt kérdés
2013. aug. 5. 23:33
 1/9 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, félreértések elkerülése végett.
2013. aug. 5. 23:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Írd felül őket mással.
2013. aug. 5. 23:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Érzéseket "törölni" nem lehet.. megpróbálhatod más szemszögből nézni a pasit, kiemelni a hibáit, idegesítő tulajdonságait és háttérbe szorítani a jót. Esetleg mással ismerkedni, és valamikor majd találsz valakit aki felé annyival erősebbek lesznek az érzéseid, hogy ez az első pasi háttérbe szorul gyakorlatilag. A sok idő (évek) is sokszor segítenek, mert változik az ízlésed, értékrended, lehet hogy az a pasi akiért most odavagy, 3 év múlva teljesen közömbös lesz számodra (tapasztalat). Mellesleg neten rengeteg figyelemelterelő-kapcsolatlezáró tippet olvashatsz:)
2013. aug. 5. 23:39
 4/9 A kérdező kommentje:

2 Nem megy.Nem az a tipus vagyok

3 Sok év után vettem őt észre, és több a jó, mint a rossz tulajdonsága.Szóval, ez amit irtál ez nem működik.

2013. aug. 5. 23:41
 5/9 anonim ***** válasza:
ctrl+A + del
2013. aug. 5. 23:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Randizz velem! pikk-pakk elfelejted a multat :)
2013. aug. 5. 23:46
 7/9 A kérdező kommentje:
ez nem múlt,jelen, nem volt semmi, csak tetszik..
2013. aug. 5. 23:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, rokonlelkek vagyunk.

Nekem is tetszik már egy férfi tavaly december óta.

Nem lehet köztünk semmi, mert sokkal idősebb és nős is, de rettentő nehéz időszakon vagyok túl lelkileg.

Időnként elhalványul az iránta érzett szerelmem, vágyam, de olykor olyan erővel tör rám, és kitart hetekig, hogy teljesen felemészti a lelkem.

Próbáltam más után nézni, hogy eltereljem a figyelmemet róla, de senki sem olyan érdekes számomra, mint ő.

Nem tudom, hogyan felejthetném el így, főleg, hogy minden nap látom, és mosolyog rám.

Úgy érzem, mindig szeretni fogom.

2013. aug. 6. 00:09
 9/9 A kérdező kommentje:
8-as A pasi tudja ezt? beszéltél már vele?
2013. aug. 6. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!