Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Garage pulcsi bakancssal...

Garage pulcsi bakancssal nagyon gáz lenne, mivel punk vagyok? 15L

Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 10:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Ne legyél hülye attól hogy szereted a punkot még nem kell úgy kinézned mint egy csöves. Ez életérzés nem divatirányzat.
2013. aug. 6. 10:48
 2/13 anonim ***** válasza:

miért nézne ki úgy mint egy csöves?-.-

ha jól áll nyugodtan vedd fel,persze csak ha nem fogsz megsülni

amúgy arról hogy a punkok úgy néznek ki mint a csövesek:

vannak punk haverjaim,egyikőjüknek sincs gondjuk azzal hogy bárki is csövesnek nézné őket,még a lányokat is inkább dögösnek mondják a bakancsok és punkos ruhák ellenére is

2013. aug. 6. 11:14
 3/13 anonim ***** válasza:

A márkás szarok alapból ütik a punkot, és az is, hogy érdekel, hogy gáz lenne-e.

18/f

2013. aug. 6. 14:05
 4/13 anonim ***** válasza:
Második - nekem csak azzal van bajom hogy "mivel punk vagyok" akar bizonyos ruhaneműt magára aggatni. Azért hordj valamit mert tetszik nem azért mert punk vagy. De egy lánynak nem kéne ilyen ruhákkal elrejteni a szépségét. Egyik ismerősöm is csodaszép lehetne erre kinyúlt pulcsikba jár zsíros hajjal... Mindegy ha nektek így jó :D
2013. aug. 6. 14:07
 5/13 anonim ***** válasza:

2-es vagyok:

az hogy punk nem azt jelenti hogy zsíros a haja,az simán igénytelenség,erre meg annyit mondok hogy sok pasinak meg nem kéne rózsaszín ruckiban járni csini fülbevalóval,amúgy ha egy punk szoknyát nézünk akkor egy csinos lányon nagyon is dögös

2013. aug. 6. 14:11
 6/13 anonim ***** válasza:
63%
Vannak csinos punk lányok. De egy Garage pulcsi meg bakancs nem éppen a csinos kategória. Just sayin'
2013. aug. 6. 14:14
 7/13 anonim ***** válasza:
87%

3.nak igaza van.

Idióta vagy, és kizárt hogy punk legyél. Istenem, ennyi aberrált kölykök. Mi a bánatért kell divatozni!? Garage=divat és az hogy megkérdezted hogy gáz-e, lejön hogy érdekel mások véleménye, ergo nem lehetsz punk. Miért vagy ilyen hülye? Könyörgöm ne égesd a punkokat.

Köszönöm, egy régi punk.

2013. aug. 6. 16:56
 8/13 anonim ***** válasza:

A bakancs csini. A divat nem csini. Just sayin'

18/f

2013. aug. 6. 21:25
 9/13 anonim válasza:
garage store pulcsi bakancsal ? te tudod .. a punk attól is punk hogy nemérdekli mások véleménye.. tehát nemvalószínű hogy nagy punk lehetsz . viszont ha hordanád akkor se lennél nagy punk .. a bakancsal nincs gáz
2013. aug. 7. 11:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Hova szeretnéd felvenni ilyen melegbe?:D Különben Garage pulcsit divatmajmok hordanak, meg a "nagy rapperlelkek", de ha igazán punk vagy, akkor szerintem leszarod. Általában az ilyen "nagyon gáz?" kérdéseket azért teszik fel, mert meg akarnak felelni a stílusnak. Nekem mindenféle stílusom van(kislányos ruháktól kezdve hordom a barátom kinyúlt pólóit), de igazán lesz.rom, ha kiröhögnek, mert egyik nap egy szürke pólóban meg egy bakancsban vagyok, másik nap meg topánka meg miniruha. Mindegy, csak annyit akartam mondani, hogy ha azért hordod mert szeretsz az lenni, akkor nyilván nem érdekel, ha viszont ilyenek merülnek fel benned, akkor nem igazán vagy punk..
2013. aug. 7. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!