Lányok, ti hogy húzzátok fel a ruha cipzárját, ha az a hátatokon van? Van valamilyen bevált módszeretek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 08:26
1/10 anonim válasza:
"Anya/apa/teso/nagymama/nagypapa/kiskutya segitesz?"
2/10 A kérdező kommentje:
Nyilván, ha lenne a közelemben bármelyik is, akkor nem tenném fel a kérdést... Általában az egyetlen lehetőségem a szomszéd, amit azért elkerülnék.
2013. aug. 6. 08:58
3/10 anonim válasza:
Alulról elkezdem felfele húzni, majd ha már nem tudom tovább, akkor felülről, a fejem mellől nyúlok le érte, a felsőt egy kicsit feljebb húzom a másik kezemmel, hogy elérjem és már kész is :)
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos választ!
2013. aug. 6. 09:04
6/10 anonim válasza:
Láttam egyszer a tv-ben, hogy ha nagy lyukja van a cipzárnak, akkor bele lehet akasztani a vállfa kis kampóját és azzal fel lehet húzni simán.
Egyébként én is úgy húzom fel, hogy alulról ameddig tudom, aztán a ruhát kicsit feljebb húzom magamon és akkor felülről is elérem már és fel tudom végig.
7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadó, köszönöm a hasznos tippet, kipróbálom :)
2013. aug. 6. 12:23
8/10 anonim válasza:
Én is csatlakozom azoknak a táborához, akik alulról húzzák, ameddig csak lehet, majd felülről folytatom :)
9/10 anonim válasza:
"Rúúúúdííííí, segítenéééél?"
Egyébként én is elkezdem alul, aztán felül folytatom, így a legegyszerűbb, de ez a beakasztós dolog sem tűnik rossznak.
Viszont csak egy hátul cipzáras ruhám van, az összes többi oldalt cipzáros, ami praktikusabb ebből a szempontból:)
10/10 A kérdező kommentje:
Kedves #9 válaszadó,
tudom, hogy az praktikusabb, de valahogy mindig olysn ruhákat sikerül megvennem, ahol hátul van a cipzár. :/
2013. aug. 6. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!