Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon durva lenne ha a 176...

Nagyon durva lenne ha a 176 centimmel magassarkút hordanék?

Figyelt kérdés

Nagyon jól állnak a magassarkúk és nőiesebbnek érzem magam bennük. + annyi szép darab van de annyira rossz hogyha felveszem óriásnak érzem magam. Félek hogy a fiúkat elrettentem vele, főleg hogy még 'csak' 17 éves vagyok. Annyi alacsony lányon látok magassarkút és úgy irigylem őket hogy nem lesznek olyan nagyon magassarkúban.. :/

Szóval fiúk írjátok meg hogy nektek nem-e visszataszító egy 176 centis lány magassarkúban,kort is írjatok lécci!

Ja és nem tudom hány centis magassarú,csak úgy átlagban kérdezem ezt a magassarkúkról. Azért szerintem a magasított talpú magassarkú már túlzás..

köszönöm a válaszokat előre is!

2013. aug. 5. 17:49
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

köszönöm hogy bátorítotok :) persze van akiknek nem tetszik,ezzel tisztában vagyok,és nem haragszom rájuk emiatt..én is természetesen a magas pasikat lesem*-* persze az alacsonyak között is vannak jóképűek de nem szeretnék magasabb lenni a barátomnál.

Nem is az zavar magassarkúban hogy nagy vagyok,hanem az hogy mások olyan picik..

Tudom hogy itt névtelenül mindenki bátor (én is sokszor:DD) de hát máshol nem tudom ezt a kérdést feltenni..max ha lenne egy ilyen véleménykutató oldal :D

2013. aug. 6. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!