Szerintetek gáz ha az öcsémmel egymás előtt öltözünk, és van hogy mondjuk lát melltartóba és tangába?
Figyelt kérdés
Ő 14/F én 17/L2013. aug. 5. 12:29
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem. Mi is együtt öltözünk, mondjuk ő a bátyám, de régen se érdekelt, most se
2/9 anonim válasza:
hát nem tudom,én nem nagyon öltöznék előtte:/
3/9 anonim válasza:
Nem gáz szerintem. A strandon meg lát fürdőruhában, nem?
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Utolsó igen,igazad van. 2.válaszoló miért nem?
2013. aug. 5. 13:35
5/9 anonim válasza:
Minden tökéletesen stimmel náluk is. A kérdésre válaszolva pedig mi egyáltalán nem vagyunk szemérmesek, kolbászolunk mi egymás előtt anyaszült meztelenül is.
6/9 anonim válasza:
mert van gy 24 éves szűz bátyám akinek attól is álla farka ha rövidnadrágban vagyok
szerintem ezzel mindent megmagyaráztam.....
7/9 anonim válasza:
Nem. De ezt nem is a külvilág dolga megítélni,hanem saját magatoknak.
8/9 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, legalább nem vagytok szégyenlősek egymás előtt, mint mondjuk. Én 16/L vagyok, tuti nem öltöznék a bátyám előtt, anyukám előtt se, senki előtt se, max a barátom előtt. Elég szégyenlős vagyok. A bátyám viszont simán öltözik előttem, ő 21 éves.
9/9 Ágota Nóra válasza:
Engem a bátyám szokodt látni mikor öltözök,és fordítva.
Nincs szerintem ebben semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!