H&M-ben, New Yorkerben kb. mennyibe kerülnek a melltartók? Kb. milyen árakban vannak?
Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 18:26
1/3 anonim válasza:
Vannak akciósak, 2000,- körül. Amúgy 2-3-4 ezer között mozognak. New Yorkerről beszélek. Szerintem jók, igaz, nem ilyen hű de márkásak. Viszont van már két éves darabom is, és semmi baja, azon kívül, hogy kinőttem:)
2/3 anonim válasza:
Én épp tegnap vettem párat New Yorkerben. Most érkeztek újak, nagyon vagányak. Bugyival együtt 5000ft-ok voltak átlagban.
3/3 anonim válasza:
a H&M-ben 400-nél kezdődnek a melltartók, én legalábbis csak ilyeneket láttam. Van pár kicsit olcsóbb néha, de ez az átlagár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!