Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Esküvőre melyik ruhát választa...

Esküvőre melyik ruhát választanátok?

Figyelt kérdés

1.

[link]

2. [link]

3.

[link]

4.

[link]

5.

[link]

2013. aug. 1. 20:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, szerintem a 2-es lesz. :-)
2013. aug. 1. 21:57
 12/16 anonim ***** válasza:

1 - tul eros a szin, vilagitani fogsz a tobbiek kozott, nem ajanlatos, foleg, hogy nem rolad szol ez a nap ;)

2 - tul "eskuvoies", ha a koszorus lanyok taboraba tartoznal, vagy a baratnoje vagy a menyasszonynak es vegig mellette fogsz allni, akkor igen, ha csak hatul a tobbi barattal, akkor semmikepp

3 - legjobb! elegans, nem tul kihivo, pont jo

4 - ez szin sose jott be :(

5 - lagzi utani diszkoba esetleg, eskuvore semmikepp, ugyaz a baj vele mint az elsovel, tul feltuno, rad vonja feleslegesen a figyelmet

2013. aug. 2. 01:53
 13/16 anonim ***** válasza:
3-as. Az nagyoon szép! *-*
2013. aug. 2. 11:15
 14/16 anonim ***** válasza:

Pff, nem tudom, mit láttok a 3-asban, de szerintem max. strandruhának hordanám - van egy hasonló strandruhám :) egyszer újság mellé volt csomagolva ráadásul :D

A 4-es szerintem tökéletes - legalábbis számomra. Akár a színe, akár a fazonja, a hossza... minden klappol. Nem harsányabb szín, mint bármelyik más, tuti lesznek még színesben rajtad kívül (még szép!).

(A 2., amit szintén sokan mondotok, szerintem elég semmitmondó, alaktalan - és a mellforma, valami iszonyú bugyuta vagy nem is tudom /akinek van melle, annak nem fér bele, "kirakathatás", akinek meg nincs, annak csinál egy kis puklit :D/)

2013. aug. 2. 13:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Tudod erre mondják , hogy ízlések és pofonok :)

Én a 4.-ez max 40 évesen húznám fel :)

2013. aug. 2. 20:32
 16/16 anonim válasza:
2!!!!!!!! :)
2013. aug. 5. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!