Plázacicás kinézet hogyan? :D
Figyelt kérdés
Apró kis tippeket légyszíves:)2013. aug. 1. 15:45
11/37 anonim válasza:
Öltözz r*bisen. Tedd ki mindened.
De honnan tudod, hogy így éreznéd jól magad? Inkább belül kéne helyretedd magad, mint kívül... És ha a véredben van a kur**ság, akkor miért kérsz tanácsot? Az eszed már megvan a plázacicasághoz (Y)
12/37 anonim válasza:
Oh my, please just do NOT do this
13/37 anonim válasza:
cicanadrág,cs*cs*s póló, magassarkú (de ne tudj benne menni alapszabály) egy kiló vakolat...aztán menj el szoli, barnulj úgy le, hogy ne lássanak a sötétbe...de értelmes lény lehetsz ha ilyen akarsz lenni.. vagy .. csak f*** hiány, drága?:)
14/37 anonim válasza:
Így érzi jól magát, de nem tudja hogy öltözzön fel?! IQ FIGHTER
15/37 A kérdező kommentje:
Muszáj csak kötekedni??? ... normálisan megkérdeztem.. nekem fontos a külsőm és pár ruhadarab érdekelne.. amúgy megsúgom mondták már eddig is ezért gondoltam azt, hogy jobban rámegyek a témára.. de tényleg baszoga*atok .. az a legkönnyebb...
2013. aug. 3. 21:28
17/37 A kérdező kommentje:
Jó akkor majd úgy fogom öltözködni amit épp kiszedek a szekrényből basz..tok meg magatokat...-.-
2013. aug. 6. 09:16
18/37 anonim válasza:
Hidd el, jobban fogsz kinézni. :D
18/f
19/37 A kérdező kommentje:
Hidd el, a te fa*od is jobban felállna-.- MIÉRT KELL ILYEN SZAR*SÁGOKAT VÁLASZOLGATNI? NEM ÉRDEKEL NE NÉZD!
2013. aug. 6. 20:10
20/37 anonim válasza:
Ez a "nem érdekel, ne nézd" olyan hülyeség, mint ha én azt mondanám, hogy ha nem tetszik, hogy szétverem a fejed egy fejszével, akkor csukd be a szemed.
Egyébként a farkam nem érdekel, van, aki állítgassa. :D
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!