Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » ByeAlex kinézet, hogyan?

ByeAlex kinézet, hogyan?

Figyelt kérdés

Szervezunk egy nyári 3 napos bulit, baráti szűk kör, 30-40 ember lesz, sátorpartynak is lehet nevezni, egyik leggyonorubb dunai szigeten, homokos part, tiszta Ibiza feeling.

Egyik késő délutánra gondoltam olyanra, hogy poén kedvéből az lenne mondva, hogy eljön BYEALEX a bulira fellépni, majd az alkalomkor megérkeznék a csónakkal a szigetre és playbackről szólna a ,,Kedvesem" én pedig ott színészkednék.

A ruháról annyit, hogy vettem a H&M-Ben egy világos kék vászon zakót és vászon nadrágot. Ehhez még veszek egy piros keskeny nyakkendőt.

Na de! Sötét szőke hajam van, és meg kéne oldani a fekete oldalra fésült frufrut is ami Byealexnek is van, szóval a hajat.

Hipster szemüveget szerzek, ez megoldva. Hangom nincs, ez is pipálva. Sapka milyen legyen?

Hogy raktjam magam össze ByeAlexxé? Ez a kérdés!

Előre is hálás köszönet és hála meg minden ami tetszik :)

2013. máj. 30. 15:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
növessz sűrű szakállat, meg vegyél ilyen kötött, hátul lógós sityakot. a hajadat nem tudom mivel oldd meg. talán ha mered, fesd be.
2013. máj. 30. 16:55
 2/9 A kérdező kommentje:
borostát persze 38 fokos hőségbe 3 napra növesszek.. :D mindenképp műborosta kell meg műhaj, valami alpári hülyeség :D
2013. máj. 30. 16:57
 3/9 anonim ***** válasza:

De jó, hogy ennyi pénzed van, hogy csak ezért összevásároltál ennyi ruhát :D

Ilyen suttyósapka kell neked:

[link]

Ilyet bármilyen menő boltban vehetsz.

2013. máj. 30. 17:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Sapka szerintem lehet bármilyen egyszínű kötött, jól hátratolva.

A haj meg paróka - sztem biztos lehet kapni egy-két fodrászüzletben vagy weboldalon. Mondjuk kérdés, hogy mennyit akarsz rááldozni. Vaterán láttam pár egész olcsót, csak vágni kell belőlük meg max. ráegyenesíteni, de biztos kölcsön tudsz kérni vkitől egy hajkiegyenesítőt erre a célra :). 800 Ft-tól már láttam.

2013. máj. 30. 17:47
 5/9 A kérdező kommentje:
hát nem éppen erre a célra vásároltam be ennyi ruhát :)
2013. máj. 30. 17:50
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
*byalex, nem BYEalex....
2013. máj. 30. 17:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Utolsó te írtad szarul :D

Kérdező te meg nem tudom hány éves vagy, de hogy fogalmazni és értelmes mondatokat összerakni nem tudsz, az biztos.

És ha nem csak azért vetted a kék öltönyt piros nyakkendővel, akkor minek? Hova fogod azt hordani??

2013. máj. 30. 18:59
 8/9 anonim ***** válasza:
astorián a turkálóban vannak parókák ezres körül
2013. máj. 31. 00:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti@ ez lesz a divat, meglátod!
2013. máj. 31. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!