Ez a ruha alá milyen melltartót vegyek fel?
Figyelt kérdés
ma vettem egy ilyen ruhát, csak más színben, és nem tudtam eldönteni az üzletbem h milyen melltartó kellene alá venni. mondván h ez legyen a legnagyobb gondom, elhoztam a ruhát. én egy egyszerű testszínűre gondoltam, ilyesmire: [link]
vagy még ilyen toppra gondoltam.. [link] csak más színben :)
vélemények?
2013. júl. 31. 00:26
11/15 A kérdező kommentje:
na, nagyon szétszórt vagyok :D pedig még meg is kerestem neten este, de akkor elmaradt a linkelés.. bocsánat! :D
2013. júl. 31. 16:09
12/15 anonim válasza:
Én leginkább melltartó nélkül venném fel. A hátánál nem szeretném hogy kilátszódjon a melltartó. Nekem úgy tűnik hogy ez szépen eltakarja a mellet nem látszik át és a sűrű minta miatt a mellbimbó sem látszik.
Ha mindenképp veszel melltartót akkor testszínűt vennék fel hozzá. Debreceni vagy?
13/15 A kérdező kommentje:
nem nem, sajnos :/
2013. júl. 31. 18:02
14/15 anonim válasza:
Huhh elég sokmindent írtam, melyik részére válaszoltál? Átlátszik a melled a ruhán? Vagy nem elég zárt a felső része és belehetne látni? Vagy nem debreceni vagy :D
15/15 A kérdező kommentje:
hát, nem debreceni vagyok :D a felső része meg átlátszana eléggé... a fazon ugyan ez, csak a színek mások.. az alapja fehér. szóval átlátszik, hátul csak egy kicsit nyitott, elölről meg nem lehet belátni :)
2013. júl. 31. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!