Milyen melltartót vegyek?
Van egy melltartó szettem, F&F-es, csíkos (bugyi+melltartó) csak szeretnék még egyet. Nem tudom, hogy hogy mondjam el anyunak, hogy vegyünk még egyet... És nekem 170/176-os méretben van.
Hogy mondjam meg anyunak? És nem merevítőset, csak sima, szivacsosat szeretnék.
13/L
bocsi, rosszul fogalmaztam... [link] ilyesmi anyagból készültet...:)
amúgy köszönöm a választ.
utolsó kommentelő: nekem sosem kérdezi... ha kimossa az egyiket, és nem tudom, hogy hol van, megkérdezem, mondja, hogy "vegyél fel akkor toppot" [link] vagyis olyaet, mert régebben ezt hordtam. vagyis ilyet. jó, ha hétvégén felveszem sötétebb póló alá... de ha hétköznap fehér alá, akkor átlátszódnak a mellbimbóim.
meg van még egy fehér, de az meg egy kicsit kicsi. és az a baj, hogy ő nem érti, hogy nem elég egy csíkos (szürke-fehér) ami átlátszik, meg egy fehér, ami kicsit kicsi...
nem tudom, hogy ez miért van. hogy "kettő elég, egy fehér, fehér póló alá, és egy másik, színes alá." de szerintem meg nem... azt mondja, hogy toppot kell hordanom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!