Elmondanátok a véleményeteket?
Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon kaptam visszajelzést az összeállításokról, és szeretnék kapni:
2013. júl. 30. 21:54
1/9 anonim válasza:
egyik sem jó,túl csicsás,túl sok
2/9 anonim válasza:
Nem egészen az én stílusom, szerintem nem elég egyedi. Ha jól sejtem tini vagy, de ezektől elvonatkoztatva van köztük egész jó szett is, viszont néha a kevesebb több! Dehát ízlések és pofonok.
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
ja és a kék szett az úgy túl sok:
5/9 anonim válasza:
Ezt nem igazán értem. Itt két teljesen ellentétes stílus keveredik. Egyrészt a szép, nőies ruhák, másrészt az ízléstelen Converse tini tömegcuccok. Egy olyan valaki, aki szép nőies ruhákat hord (a linkeltek között is vannak ilyenek), az hogy vehet magára ízléstelen tornacipőket, meg rövidgatyákat?
22/f
6/9 anonim válasza:
mivel nem egy emberröl van szó aki ezeket hordja, így nem ízléstelen.Mert ez olyan mint egy "bolt".Össze vannak válogatva a ruhák.Utcai,estélyi,ünnepi,divatos,igényes összeállítások.Különböző egyéniségeknek választható lehetőségek.
7/9 anonim válasza:
Így már világos! Köszi utolsó :)
22/f
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2013. júl. 30. 23:16
9/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek,van egy-kettő ami kevésbé. De van érzéked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!