Fiúk, egy lányon nektek melyik színű converse tetszik a legjobban? Lányok, ti milyet hordtok legszívesebben? Magasszárú! Én a bordóra és a vajszínűre/fehérre gondoltam. Nektek mi tetszik?
Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 20:46
11/18 A kérdező kommentje:
leírni sem tudod, ne pattogj már :D:D:DD nagyon idióta vagy
2013. júl. 31. 16:17
12/18 anonim válasza:
Nem converse és nem magassarkú. Rengeteg más fajta-féle cipő létezik még, gondolkodj már egy kicsit.
13/18 A kérdező kommentje:
Na jó, figyeljetek. A kérdésem az volt, kinek melyik színbe tetszik. Nem az, hogy kinek mi a véleménye róla. Ha nem tudsz jót mondani, inkább ne is mondj semmit. Utolsó: egyáltalán hogyan jöttek ide más cipők? A converseről kérdeztem. Kit érdekel, milyen más cipő van? Nekem a converse tetszik, nem érdekel senki véleménye. Az meg, hogy a converset cicababák hordják: [link] igen, valószínű ez a lány is egy orbitálisan nagy cicababa, deszkával a kezében. Megint nem a kérdésre válaszoltok, egyáltalán mit kerestek akkor itt? És még én gondolkozzak? Istenem. Ne legyél már buta.
2013. júl. 31. 20:45
14/18 anonim válasza:
Nekem sima fekete van, én azt szeretem. És nem vagyok cicababa, sőt.. Amúgy sem azért hordom, mert menő, hanem a tornacsukát szeretem, és eddig ez bírta legtovább.
15/18 anonim válasza:
én a feketére, sötétkékre, és a pirosra szavazok:D
15l
16/18 anonim válasza:
" Az meg, hogy a converset cicababák hordják:"
Azért, mert egy ócska deszka van a kezében, még lehet cicababa. A lányok döntő többsége az.
17/18 anonim válasza:
fehér magas szárú converset...
dert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!