Milyen lesz az idei télikabát divat? Fényes? , szőröskapucnis? , vagy milyen? 19/F
Figyelt kérdés
2009. okt. 23. 22:24
11/12 anonim válasza:
Jajjjjjjjjjj Istenem bele ne halj már, hogy véletlen 2 db d betűvel írtam az ad szót.... nem ez volt a téma meg a lényeg. Elhiheted, hogy kijártam az általános iskolát és még felsőbb fokú iskolákat is és még a divatot is követem...szóval tanácsadádban inkább az én véleményem hasznosabb, mint a te ódivatú véleményed! Az egy dolog, hogy neked a szövetkabát tetszik,de nem az volt a kérdés, hogy neked mi tetszik, hanem, hogy mi a téli kabát divat!!!Ha elfogadod ha nem a 2009-es férfikabát trend a minél fényesebb anyagú, szőrös kapucnis dzsekik, akár extrém színekben is!!!!
12/12 anonim válasza:
Kérdező:
Ne legyél ilyen langyi.
Lakkozott, szőrmés cuccokba a lányok járnak. ( meg a fartúrók)
Elegáns fekete szövetkabát vagy valami jó kis bőr kabát. Az nagyon jól néz ki.
De az ilyen szőrmés szarok.. :DD mi vagy te csaj ? Ne hülyülj már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!