Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen lesz az idei télikabát...

Milyen lesz az idei télikabát divat? Fényes? , szőröskapucnis? , vagy milyen? 19/F

Figyelt kérdés
2009. okt. 23. 22:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
miért kérdezed? ne legyél divatmajom. legyél férfi. egy férfi lapulevéllel betakarva is férfi.xD
2009. okt. 23. 22:44
 2/12 A kérdező kommentje:

Értelmes válaszokat várok!

Köszi!-.-

2009. okt. 23. 22:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Fényes,szőrös,kapucnis a divat... plusz gyantáztasd le minden testrészed, járjál szoláriumba, rakass szőke melírcsíkokat a hajadba, aggass magadra minél több ékszert (főleg a füledbe ilyen nagy bazi kristályt), használj méragdrága parfümöket, még egy kis alapozó belefér,aztán a sok kis majom csaj majd bukni fog rád! Csak nehogy a végén lánnyá kezdj alakulni,és összemenjen a kis fütykösöd XD
2009. okt. 23. 22:52
 4/12 A kérdező kommentje:

aha, nagyon vicces vagy egyébként! :S

Nem vok divatmajom, csak egyszer szeretnék egy divatos kabátot és nem gondoltam, h ez ekkora felháborodást vált ki belőled! Sajnálom!

Értelmes válaszokat írjatok lécc! Köszöntem!

2009. okt. 23. 22:56
 5/12 anonim ***** válasza:
22:44-es vagyok. Ne haragudj, nem bántani akartalak, csak hülyeségből leírtam a férfias férfiakról alkotott elképzelésemet:D Amúgy szerintem a szőröskapucnis már kiment a divatból. Az ilyen nagy sportdzsekik viszont jól tudnak kinézni a fiúkon.
2009. okt. 23. 23:18
 6/12 anonim ***** válasza:
egy slim-fit (karcsúsított szabású) bőrdzseki, vagy egy jó szövetkabát. nálam ezek játszanak :D
2009. okt. 24. 00:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Fekete szövetkabát, örök darab.
2009. okt. 24. 13:23
 8/12 anonim ***** válasza:

Mindenképp a fényes anyagú kabátok, leginkább lakk vagy lakk hatásúak. Nagyon trendi a szörmés kapucni is, csak ne látszodjon rajta nagyon, hogy műszörme.

Amúgy nem értem minek a sok primitív megjegyzés...

Miért baj az ha egy pasi trendi akar lenni?! Szerintem minden igényes nőnek bejön az ha a egy pasi add magára és divatos!!!!

2009. okt. 24. 14:33
 9/12 anonim ***** válasza:

"Add magára"

Figyelj, a 8 elemit sikerült kijárni? Ja, nem? akkor meg pláne ne adj beteg ötleteket már egy feltehetőleg egészséges, heteroszexuális ffinak, hogy fényes, meg lakk meg anyámkínja kabátokat vegyen fel! A félbúza haverjaidat öltöztesd úgy, ahogy akarod, de épeszű embereket ne manipuláld a kificamodott ízlésvilágod irányába. Normális ffi amúgy sem akar "trendi" cicafiú lenni, ez meg a másik. Bocs, kicsit felháborodtam azon, hogy minek kell az amúgy is buzuló-nőiesedő ffitársadalmat pluszban divatmajomkodásra bírni!

Kérdező: fekete szövetkabát, mindenkinek tuti jól áll.

2009. okt. 24. 14:47
 10/12 A kérdező kommentje:

A divatot követni kell! HA nem követed maradi leszel! Azért jó ha látják rajtad az emberek, h nem egy őslelet vagy! Még akkor is ha férfi vagy! Ma már modern társadalomban élünk és ha nem is divatmajomkodsz, azért jó ha van egy-két trendi ruhadarabod!

Én is ezt a lakkfényes kabátokat látom, de félek h jövőre már cink lesz(mint a motoros,logós,szponzoros kabátok 2 éve) és nem akarok évente kabátot venni! A szőröskapucnis az még úgy látom most is menő lesz! és az is marad még egy darabig! Az lenne a jó, ha találnák lakkfényes és egyben szőröskapucnis kabátot! Tudtok ilyet?

2009. okt. 24. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!