Milyen lesz az idei télikabát divat? Fényes? , szőröskapucnis? , vagy milyen? 19/F
Értelmes válaszokat várok!
Köszi!-.-
aha, nagyon vicces vagy egyébként! :S
Nem vok divatmajom, csak egyszer szeretnék egy divatos kabátot és nem gondoltam, h ez ekkora felháborodást vált ki belőled! Sajnálom!
Értelmes válaszokat írjatok lécc! Köszöntem!
Mindenképp a fényes anyagú kabátok, leginkább lakk vagy lakk hatásúak. Nagyon trendi a szörmés kapucni is, csak ne látszodjon rajta nagyon, hogy műszörme.
Amúgy nem értem minek a sok primitív megjegyzés...
Miért baj az ha egy pasi trendi akar lenni?! Szerintem minden igényes nőnek bejön az ha a egy pasi add magára és divatos!!!!
"Add magára"
Figyelj, a 8 elemit sikerült kijárni? Ja, nem? akkor meg pláne ne adj beteg ötleteket már egy feltehetőleg egészséges, heteroszexuális ffinak, hogy fényes, meg lakk meg anyámkínja kabátokat vegyen fel! A félbúza haverjaidat öltöztesd úgy, ahogy akarod, de épeszű embereket ne manipuláld a kificamodott ízlésvilágod irányába. Normális ffi amúgy sem akar "trendi" cicafiú lenni, ez meg a másik. Bocs, kicsit felháborodtam azon, hogy minek kell az amúgy is buzuló-nőiesedő ffitársadalmat pluszban divatmajomkodásra bírni!
Kérdező: fekete szövetkabát, mindenkinek tuti jól áll.
A divatot követni kell! HA nem követed maradi leszel! Azért jó ha látják rajtad az emberek, h nem egy őslelet vagy! Még akkor is ha férfi vagy! Ma már modern társadalomban élünk és ha nem is divatmajomkodsz, azért jó ha van egy-két trendi ruhadarabod!
Én is ezt a lakkfényes kabátokat látom, de félek h jövőre már cink lesz(mint a motoros,logós,szponzoros kabátok 2 éve) és nem akarok évente kabátot venni! A szőröskapucnis az még úgy látom most is menő lesz! és az is marad még egy darabig! Az lenne a jó, ha találnák lakkfényes és egyben szőröskapucnis kabátot! Tudtok ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!