Mostanában miért hordanak etnies, dc stb. ruhákat azok is akiknek más a stílusuk?
Figyelt kérdés
mármint h a "pláza cicák" (bocs a kifejezésért) felveszik az etnies cipőt meg ilyenek... kicsit idegesítő h azt se tudja mi az csak divatból felveszi :S2009. okt. 23. 21:20
1/7 anonim válasza:
Mert lehet neki is tetszik! Attól még miért ne vehetné fel? Énis felveszek mindet ami megtetszik!
2/7 anonim válasza:
Biztos azért mert tetszik nekik. Különben annyira nem lehetnek plázacicák, mert egy plázacica csakis magassarkút hord, nem pedig ilyen cipőket.
3/7 A kérdező kommentje:
jó lehet igazatok van, de nem vettétek észre h eddig kevesebben hordták ezeket a cuccokat de most már egyre többen divatból felveszik?
2009. okt. 23. 21:47
4/7 anonim válasza:
Pontosan azért mert divat, jól mondod! Azért divat hogy felvegyék az emberek és akiknek esetleg eddig annyira nem is tetszett is felveszik mert divat.
5/7 anonim válasza:
Nem tudják, mi az? Az egy cipő. Akárki felveheti. Nagyon egyszerű.
Félsz, hogy rád is azt fogják mondani, divatmajom vagy? Közlöm hogy eddig is az voltál, csak a "különbözzünk direkt a többségtől, de azért tartozzunk valahova" irányzatot követted.
6/7 anonim válasza:
Az ilyen kérdések annyira visszavisznek az általánosba... most nem tök mindegy, ki mit hord? Én világéletemben rock-ot hallgattam, és egy darab együtteses pólóm sincs, se acélbetétes bakeszom. Ráadásul 13 éves korom óta tornacipőt hordok, most meg hirtelen azt hiszik, emo vagyok!?!?
Miért kell mindenkit dobozba rakni és felcímkézni?
22L
7/7 anonim válasza:
Én se vagyok emo, se deszkás semmi ilyesmi (őszintén nem tudom melyik sítulshoz tudnám sorolni magam :) inkább az "ami megtetszik felveszem" kategória vagyok.) Nekem is van egy VANS (slipon) cipőm. Néha-néha hordom de inkább egy Victory deszka cipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!