Jövő nyáron is divat lesz a neon színű ruhák, kiegészítők?
Én nem tudom , mikor mi a divat, mivel feleslegesnek tartom. Jó persze van egy két, divat bolg amibe néha-néha belenézek, és ha látok jó ötleteket azt megfogadom. Próbálok egyedien öltözni.
Az most, hogy meg mi a divat... Pl.: ha a haspóló a divat, vízszintes csíkokkal akkor én azt tudom, hogy nem veszem fel, mivel szélesít,nem előnyös, és így is van rajtam 10 kg plusz.
Én ugyan ez a neon szín is. nem mindenkinek áll jól, vannak olyanok akit közönségessé tesz.
Mondjuk,nem szeretem a neon színeket, de azért láttam már olyat hogy kiegészítőként tetszett máson.
Ne nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ha neked tetszik, akkor hordjad nyugattan.Mindegy mi a divat.
(ez persze saját vélemény)
15/L
Remélem segítettem. :)
Rajtam se lesz, az biztos:)
Szerintem ha valami "berobban" a divatba, akkor jó sokáig benne is marad. Pl a virágminta is már évek óta divat, vagy a vállnál ráncolt ujj.
Mondjuk ennek nem kimondottan örülök, mert már fáj a fejem a sok közmunkássárga meg ufohányás színű ruhában szaladgáló lányoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!