Miért járnak neonszínű ruhákban a cigányok?
Figyelt kérdés
Budapesten óriási divat lett, de kizárólag a cigányság körében, hogy feltűnő pink rózsaszín meg neonzöld ruhákban járnak.2012. aug. 19. 13:40
1/14 anonim válasza:
gondolom mert divat és jól mutat a barna bőrükön.
3/14 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy kizárólag ők hordanak csak ilyen színeket?
Én nagyon sokféle emberen láttam már neonszínű ruhákat.
4/14 anonim válasza:
A cigányok mindig is szerették a feltűnést, gondolj a sárga meg arany cuccokra... most a neon a divat, úgyhogy azt hordják.
5/14 anonim válasza:
Mert feltűnősködni akarnak. Amúgy,tényleg nem csak cigányok öltöznek így.
6/14 anonim válasza:
Szerintem azért, mert most a kínai üzletek az ilyen ruhákkal vannak tele, és nagy részük ott vásárol.
7/14 anonim válasza:
Nekem is van egy neon rózsaszín felsőm,és határozottan nem vagyok cigány:D
Egyszerűen csak imádom a rózsaszínt,és nyáron barnábbnak látszik tőle az amúgy elég fehér bőröm.
17/L
8/14 anonim válasza:
Légyszivés ne általánosits!
Én nem vagyok cigány és én is szeretem a neon zöldet!
9/14 anonim válasza:
Imádják a feltünést. Én meg a neon szineket és nagyon nem vagyok hegyiolasz.
10/14 A kérdező kommentje:
A mi kerületünkben pedig kizárólag ők hordanak neon cuccokat, ezért is kérdeztem, hogy ez valami új divat, vagy megkülönböztetés?
2012. aug. 19. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!