Három hét múlva megyek lagziba. Azt tudom, hogy fekete, fehér és piros ruhát nem illik felvenni, de nem vagyok tisztában pár dologgal. Az a ruha, amit én néztem ki, fekete aljú, felül korall színű,nagyon pici csipke is van rajta. A színes több benne, mint a fekete. Hosszát tekintve nem az a lotyós miniruha, hanem combközépig ér, és vállpánt nélküli (bolerót viszek magammal természetesen a templomi esküvőre!). Ez így rossz összeállítás lenne színét, hosszát, mindenét nézve?
nem lenne rossz ötlet,esküvőkön már a fenékvillanás is gyakori
amúgy a színt nézve:
anyum esküvői képeit nézegetve többen is voltak fekete ruhában,2éve voltam utoljára esküvőn,ott is volt olyan akinek a ruhája elméletileg szimplán sötét volt,de mindenki feketének nézte
a fekete nem csak a gyász színe,lehet simán egy elegáns ruhának is nézni
2013. júl. 29. 12:50
2/9 A kérdező kommentje:
Fenékvillantás kizárva, nem az én stílusom... :D Akkor ezek szerint a színe jó lenne. És ez a combközepes dolog nem túl...közönséges?
2013. júl. 29. 12:56
3/9 anonim válasza:
Leírás alapján minden íratlan "szabálynak" megfelel.
Nem túl rövid, nem teljesen fekete, a válladat is takarod valamivel... nem találok benne semmi kifogásolhatót.
Persze az lenne az igazi, ha látnánk rajtad.
Még a legvisszafogottabb szerelés is festhet közönségesen.
Pl. ha a pántnélküli ruhád szív alakú kivágással rendelkezik, neked pedig D-nél nagyobb kebled van.
2013. júl. 29. 12:58
4/9 A kérdező kommentje:
Ezen agonizálok, hogy nem túl rövid e. :D
2013. júl. 29. 12:58
5/9 A kérdező kommentje:
Nincs rajta semmiféle kivágás, erre direkt figyeltem, merthogy 75E-s vagyok, és nem nézne ki szépen, ha kiraknám az ikreket... Képet majd megpróbálok feldobni, hogy lássátok rajtam. Egyébként köszönöm a segítséget! :) Annyit kérdeznék még, hogy ehhez egy fekete magassarkú szandál elmegy? Sajnos sportbalesetből fakadó bokaműtétem miatt nem igazán bírja a lábam, ha alig van támasztva, és érzésem szerint egy szandál kényelmesebb egy körömcipőnél.
2013. júl. 29. 13:03
6/9 A kérdező kommentje:
Mármint a ruhát lássátok...nem az ikreket... :D
2013. júl. 29. 13:03
7/9 anonim válasza:
szerintem passzolni fog hozzá a szandál is :)
2013. júl. 29. 15:55
8/9 anonim válasza:
Simán felveheted. Ezeknél a szabályoknál szerintem csak az a lényeg, hogy a menyasszonyt nézzék ne téged! :) Mondjuk ilyet én még nem hallottam, hogy nem lehet felvenni pirosat meg ilyenek. Valaki fenékig érő mini ruhában járkál.
2013. júl. 30. 14:20
9/9 A kérdező kommentje:
Eddig én sem hallottam ilyen szabályokról. Mindenesetre jobbnak találtam megkérdezni, hogy stimmel e a ruha, úgy gondoltam,hogy bár nem extrém rövid, mégis lehet benne kifogás. :) De a válaszok megnyugtattak. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!