Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Esküvőre, lagziba gáz lenne?...

Esküvőre, lagziba gáz lenne? Részletek lent!

Figyelt kérdés

Három hét múlva megyek lagziba. Azt tudom, hogy fekete, fehér és piros ruhát nem illik felvenni, de nem vagyok tisztában pár dologgal. Az a ruha, amit én néztem ki, fekete aljú, felül korall színű,nagyon pici csipke is van rajta. A színes több benne, mint a fekete. Hosszát tekintve nem az a lotyós miniruha, hanem combközépig ér, és vállpánt nélküli (bolerót viszek magammal természetesen a templomi esküvőre!). Ez így rossz összeállítás lenne színét, hosszát, mindenét nézve?

Köszönöm a válaszokat! :)

2013. júl. 29. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

nem lenne rossz ötlet,esküvőkön már a fenékvillanás is gyakori

amúgy a színt nézve:

anyum esküvői képeit nézegetve többen is voltak fekete ruhában,2éve voltam utoljára esküvőn,ott is volt olyan akinek a ruhája elméletileg szimplán sötét volt,de mindenki feketének nézte

a fekete nem csak a gyász színe,lehet simán egy elegáns ruhának is nézni

2013. júl. 29. 12:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Fenékvillantás kizárva, nem az én stílusom... :D Akkor ezek szerint a színe jó lenne. És ez a combközepes dolog nem túl...közönséges?
2013. júl. 29. 12:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Leírás alapján minden íratlan "szabálynak" megfelel.

Nem túl rövid, nem teljesen fekete, a válladat is takarod valamivel... nem találok benne semmi kifogásolhatót.

Persze az lenne az igazi, ha látnánk rajtad.

Még a legvisszafogottabb szerelés is festhet közönségesen.

Pl. ha a pántnélküli ruhád szív alakú kivágással rendelkezik, neked pedig D-nél nagyobb kebled van.

2013. júl. 29. 12:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Ezen agonizálok, hogy nem túl rövid e. :D
2013. júl. 29. 12:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Nincs rajta semmiféle kivágás, erre direkt figyeltem, merthogy 75E-s vagyok, és nem nézne ki szépen, ha kiraknám az ikreket... Képet majd megpróbálok feldobni, hogy lássátok rajtam. Egyébként köszönöm a segítséget! :) Annyit kérdeznék még, hogy ehhez egy fekete magassarkú szandál elmegy? Sajnos sportbalesetből fakadó bokaműtétem miatt nem igazán bírja a lábam, ha alig van támasztva, és érzésem szerint egy szandál kényelmesebb egy körömcipőnél.
2013. júl. 29. 13:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Mármint a ruhát lássátok...nem az ikreket... :D
2013. júl. 29. 13:03
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem passzolni fog hozzá a szandál is :)
2013. júl. 29. 15:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Simán felveheted. Ezeknél a szabályoknál szerintem csak az a lényeg, hogy a menyasszonyt nézzék ne téged! :) Mondjuk ilyet én még nem hallottam, hogy nem lehet felvenni pirosat meg ilyenek. Valaki fenékig érő mini ruhában járkál.
2013. júl. 30. 14:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Eddig én sem hallottam ilyen szabályokról. Mindenesetre jobbnak találtam megkérdezni, hogy stimmel e a ruha, úgy gondoltam,hogy bár nem extrém rövid, mégis lehet benne kifogás. :) De a válaszok megnyugtattak. :)
2013. júl. 31. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!