Mit vegyen fel egy 13 éves lány egy esküvőre?
13 évesen én egy világoskék-fehér virágmintás egyberuhában mentem hozza illő boleróval. Cipőnek egy fehér balerina volt rajtam, de olyat ne vegyél, aminek gumis a sarka hátul, minden egyes alkalommal, mikor rajtam volt, véresre törte a lábam....
Sminkelni én még akkor nem sminkeltem egyáltalán, de ha te már igen, akkor szempillaspirál, szájfény, esetleg egy kis szemceruza, és bézs szemhéjfesték. Ha gondolod, alapozó, bár én nem szeretem.
Lehetőleg valamilyen elegánsabb ruha legyen rajtad . Lehet hosszú és rövidebb is. Színekben attól függ, hogy hideg vagy meleg típus vagy-e. Ha hideg, akkor a hideg színek:kék, szürke, ezüst, kékeslila, stb. Ha meleg akkor: sárga, meleg rózsaszín, piros, barna, stb. Harisnyát mindig a ruhádhoz illőt válassz, a testszínűt kerüld. Ha mintás vagy különleges szabású ruhát választasz, akkor elég egy egyszínű, egyszerű cipő, kiegészítő sem muszáj. Egyszerűbb ruhánál választhatsz pár centis magassarkút (ha tudsz benne járni) vagy tehetsz a hajadba virágot/hajpántot, stb.
Smink: Ha szép bőröd van, akkor elég egy kis púder, ha nem, akkor alapozó-korrektor-púder. Szempillaspirál mehet szerintem. Szép szemsminket szerintem még nem igazán tudsz csinálni, így azt kihagyhatod. A szádra mehet egy kis szájfény/rúzs. Ha szükségét érzed, egy kevés pirosító is belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!