Hány éves koromig nőhet még a lábam? 12/L és még pár kérdés (több lent) sürgős mert csak 2 cipőm van.
42 lábam van és mindenhol csak 41-es ig van női cipő és eléggé kétségbe vagyok esve. Az egyetlen hely a new yorker ahol találtam 42-est. Mindenhol csak nőiesebb férficipőket mutogatnak (nem én találtam ki, azt mondogatják hogy nőiesebb férficipőt tudnak ajánlani.) Tud valaki olyan boltot ahol vannak szép női cipők nagy méretben? Én vagyok az egyedüli 42-es lábú lány egész magyarországon? ezt nem értem mert mindenhol mondják hogy nagyon sokan keresnek 42-es, AKKOR MIÉRT NINCS?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
12/L
44es?! A baratomnak 48 es feles,szerencsetlen mennyit megszenved allandoan :D a tesojanak meg nagyobb:D:D
Egyebkent kerdezo,deichmann:) nekem is 41-42es a labam en ott is talalok jokat
Nekem ez azért furcsa,mert az én lábam 35-ös ,és amikor egy boltban keresgélek ,mindenhol 41-42-es cipőket találok.
Többnyire a Sárkány Centerben szoktam nézelődni,ott mindig látok, érdemes szerintem oda elnézned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!