Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány éves koromig nőhet még a...

Hány éves koromig nőhet még a lábam? 12/L és még pár kérdés (több lent) sürgős mert csak 2 cipőm van.

Figyelt kérdés

42 lábam van és mindenhol csak 41-es ig van női cipő és eléggé kétségbe vagyok esve. Az egyetlen hely a new yorker ahol találtam 42-est. Mindenhol csak nőiesebb férficipőket mutogatnak (nem én találtam ki, azt mondogatják hogy nőiesebb férficipőt tudnak ajánlani.) Tud valaki olyan boltot ahol vannak szép női cipők nagy méretben? Én vagyok az egyedüli 42-es lábú lány egész magyarországon? ezt nem értem mert mindenhol mondják hogy nagyon sokan keresnek 42-es, AKKOR MIÉRT NINCS?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

12/L

2013. júl. 29. 10:02
 1/6 anonim válasza:
Van olyan üzlet, ahol az átlagtól eltérő méretű cipők-ruhák vannak. Óriás Shop: [link] Rikida kft.: [link]
2013. júl. 29. 10:38
 2/6 anonim válasza:
Én sem kapok megfelelő méretet, a boltok csak 44-46-ig árulnak férfi cipőt, pedig sok pasinak van nagyobb lába. 44/f
2013. júl. 29. 10:41
 3/6 anonim ***** válasza:

44es?! A baratomnak 48 es feles,szerencsetlen mennyit megszenved allandoan :D a tesojanak meg nagyobb:D:D

Egyebkent kerdezo,deichmann:) nekem is 41-42es a labam en ott is talalok jokat

2013. júl. 29. 11:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem ez azért furcsa,mert az én lábam 35-ös ,és amikor egy boltban keresgélek ,mindenhol 41-42-es cipőket találok.

Többnyire a Sárkány Centerben szoktam nézelődni,ott mindig látok, érdemes szerintem oda elnézned

2013. júl. 29. 11:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! A dichmannos 42-es kicsi rám :(
2013. júl. 29. 11:47
 6/6 anonim válasza:
Sajnos én is csak a Deichmannba találok 42-es cipőt magamnak :( Nekem azt hiszem 12-13 éves korom óta ekkora a lábam, most 25 vagyok. Egyedül a Déli pu.- on található kínaiban van pár 42-es cipő, de elég gyógycipő fazonúak, nem ajánlanám neked. Mostanság szokott a Bon Prix felrakni cipőket ebben a méretben, szerintem árban is nagyon jó, ráadásul most ingyenes vasárnapig a kiszállítás, ha bnőkkel, vagy anyukáddal összefogtok és sikerül 6600.- forinért vásárolnotok, akkor nagyon megéri. [link]
2013. aug. 8. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!