Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyiért tudnám eladni neten...

Mennyiért tudnám eladni neten ezt a vintage táskát?

Figyelt kérdés

Csak egy kb árkategória kéne, hogy ne adjam se túl drágán se túl olcsón.

[link]

2013. júl. 29. 07:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor hirdetőoldalak keresőjébe beírom és megnézem úgy átlagban, úgy mennyiért kínálják.
2013. júl. 29. 07:52
 2/4 A kérdező kommentje:
igen erre én is gondoltam, de sajnos ugyanezt a táskát, sőt még hasonlót sem találtam ami régiség lenne. Ugye most ezek divatba jöttek, és lekoppintotta sok márkás cég, és csináltak hasonlókat,de ez azért még is csak egy antik darab, nem ugyanaz amit most gyártanak, mert más anyagból van, meg azért még is csak ez már jóval több mint 50 éves táska. Valami hasonló férfi vintage bőr táskát találtam 50ezer ft-ér... Nem tudom ez mennyire reális ár.
2013. júl. 29. 07:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Van pesten egy bolt...Ómama bizsuja.. csupa régi ékszereket, táskákat, ruhákat árulnak...

[link]

Nem tudom, hogy beveszik e.. de lehet tudnak segíteni hogy mennyit érhet.

Az meg mondjuk más kérdés, hogy el tudnád e adni 10ezrekért....

2013. júl. 29. 09:19
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen.

Majd elmegyek a boltba és felbecsültetem mennyit érhet :-)

2013. júl. 29. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!