Ti miket vetettek a nyári leárazásokon? És hol, mennyiért?
Figyelt kérdés
Én a leárazásokon két selyemblúzt vettem Zarában, és 10 ezret fizettem.2013. júl. 16. 10:40
1/6 anonim válasza:
Én még nem vettem meg, de a Promodban szeretnék kardigánt venni őszre. 4-5 ezer Ft körül vannak.
2/6 anonim válasza:
Én vettem a New Yorker-ben egy felsőt 2000 ft-ért.
3/6 anonim válasza:
A Promod-ban egy rövidnadrágot 50%-osan 4700-ért. Így sem volt a legolcsóbb, de nagyon megtetszett. :)
4/6 anonim válasza:
H&M-ben vettem sortot 2000-ért, ruhát 4000-ért, táskát 3000-ért, borítéktáskát 1500-ért.
Sixben vettem egy gyűrűt, egy karkötőszettet és két nyakláncot 250 Ft-ért/db (plusz egy körömlakkszettet barátnőm születésnapjára szintén 250 Ft-ért) és egy pár fülbevalót 550 Ft-ért.
5/6 anonim válasza:
A Stradivariusban 4db-os karkötőcsomagot 870-ért asszem, és egy rövidnadrágot 4 ezerért. a Reservedben pedig egy 3/4-es ujjú fehér pulcsit 2700ért:)
6/6 anonim válasza:
Múlt héten jártam Pesten az Arénában, a New Yorker-ben hatalmas leárazások voltak, vettem egy aranyos pöttyös selyemruhát 3000-ért, egy kék háromnegyedes ujjú pamutruhát 1500-ért, illetve csipkés ujjatlan felsőt, mindjárt kettőt is, egy rózsaszínt meg egy feketét darabját 1500-ért. De elég sok minden volt leárazva, érdemes benézni.
Illetve a Women's Secretben is vannak elég kedvező árú melltartók, pizsamák mostanság. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!