Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Visszahoznátok az iskolai...

Visszahoznátok az iskolai köpenyt/ egyenruhát? Miért?

Figyelt kérdés

És ha igen, akkor hol? Csak alsóban, vagy felsőben, középiskolában is?

Aki még hordott ilyet, az szerette?

2009. okt. 23. 16:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
84%

egyetemi egyenruhám van

azt jonak tartom,bár nem kötelező,csak hagyományok miatt van

általános és középsuliba nem hoznám,utáltam még az ünnepségekre is kiöltözni,most is csak ha vizsga vagy ha alkalom van,akkor,amugy farmer....

2009. okt. 23. 17:30
 12/30 anonim ***** válasza:
84%
Igen, de csak ha normális lenne (mint mondjuk Angliában), nem pedig az az ócska köpeny, ami itt volt régen.
2009. okt. 23. 17:31
 13/30 anonim ***** válasza:
78%
Én szívesen hordanék, legalább nem kellene azzal bajlódni minden reggel, hogy: "Na akkor most mit is vegyek fel?" Szóval nekem sokkal egyszerűbb lenne :) Nem tudom, hogy mennyire meleg az a köpeny, de még az is jól jönne, ugyanis nálunk mindig baj van a fűtéssel. A környezemben élők viszont elég hevesen tiltakoznának ellene, biztos lenne olyan, aki tüntetőleg nem is venné fel.
2009. okt. 23. 17:34
 14/30 anonim ***** válasza:
63%

Pulcsira hogy vennék fel???

Ahogy Te is annak idején! Hogy vettük fel pulcsira, pont úgy mint pólóra. De hülye kérdés volt!

2009. okt. 23. 17:43
 15/30 anonim ***** válasza:
18%
Még az ünneplő is hülyeség, nem hogy ez a köpeny dolog én akkor is igyekszem kitűnni a többiek közül, ha ünneplőben kell menni, nagy fülbevaló, nyaklánc, erősebb smink, magassarkú cipő helyett csizma, blúz helyett top stb. A tanárok utálják de nem érdekel már.
2009. okt. 23. 18:05
 16/30 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk kötelező a köpeny a suliban, de mindenki utálja. Semmi anyagi különbségekből adódó probléma nem volt a közösségben, és nem is volt senki sem olyan baromi szélsőséges az öltözékben, ennek pedig az az oka, hogy egyházi az iskola, tehát alapból nem libsi k*rvák és cigány macsók járnak hozzánk. Tehát nálunk felesleges, és még ocsmány is maga a köpeny.

De ahol vannak ilyen téren problémák, ott elismerem, hogy szükség lehet erre, de szerintem ott sem köpeny formájában kéne, hanem olyan egyenruha, mint pl Angliában.

2009. okt. 23. 18:13
 17/30 anonim ***** válasza:
64%

18.05-nek- az egyenruha pont arra kesztetne,h ne kulsosegekkel akarj kitunni.

Angliaba egyes iskolakba tilos az ekszer is es a smink is, csak fulbevalo/ karora es vallassal kapcsolatos ekszerek megengedettek.

2009. okt. 23. 18:18
 18/30 anonim ***** válasza:
60%

Én nagyon fiatal vagyok még, de amikor általánosba jártam, 1-2-3 osztályban kötelező volt a köpeny..

Egyébként én igen, nagyon örülnék ha egyenruha lenne.MINDEN problémát megoldana..Kezdve a kinézet miatti kiközösitéstől a r*banckodásig..

16/L

2009. okt. 23. 18:44
 19/30 anonim ***** válasza:
64%
18:05 --- Na pont a Te fajtád miatt lenne tökéletes az egyenruha..
2009. okt. 23. 18:46
 20/30 anonim ***** válasza:
71%
nálunk volt ilyen, minden évfolyamnak különböző, és még ma is ha jól tudom van. És nem volt vele semmi gond. Mindenhol kellene egyenruha.
2009. okt. 23. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!