Miért álmodom azzt, hogy reggel felkelek lányruhában vagyok?
Figyelt kérdés
Belülrol van egy vágyam, hogy felvehessek lányos ruhákat. Sajnos körülöttem nem elfogadott, a család bizti nem fogadná el, rogton buzinak tartananak.pedig csinosaknak találom es én is szivesen hordanám! Meg csak 12 vagyok sajnos.Mit csináljak?2008. jún. 27. 10:00
1/6 anonim válasza:
Milyen lányruhára gondolsz? Fehérneműre, vagy felsőruhára?
2/6 anonim válasza:
sztem olyan mindegy hogy melyikre gondol....fiu és lànyruhàra gondol.sajnos bekell valanni,te buzi leszel(ne haragudj hogy igy leirtam)de ez az igazsàG:S.remélem nem az én öcsém vagy,mert ö is 12..........:D:D:D,és ö is a neten log csomot...:Dmondjuk belöle ezt nem nézném ki:D.
3/6 anonim válasza:
nekem az öcsim volt ilyen, felvette a szoknyáimat, de szerencsére már kinőtte :] vegyél fel nyugodtan lányruhát, úgy is előbb vagy utóbb kinövöd xDĐDxD
4/6 anonim válasza:
De kis aranyos vagy :)
Egyáltalán nem biztos, hogy meleg leszel vagy vagy.
1 lehet hogy ez csak fiatalkori bolondság.
2 lehet hogy tényleg másságra utal, de az még majd kialakul.
3 lehet felnőtt korodban transzvesztita leszel :DD
Semmi baj, még nagyon fiatal vagy ez majd még változik. Addig is ha nagyon úgy érzed vegyél fel nőiesebb ruhákat otthon, amikor senki sem lát. És majd meglátod, hogy érzed.
5/6 anonim válasza:
Menj el farsangra Piroskának, vagy Hófehérkének öltözve.
6/6 NekoMc válasza:
Miért lenne b*zi, sok felnőtt férfi is van, aki lány ruhát hord és HETERO! Vrossdresserek illetve Genderfludok
Itt egy link a genderfluidhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!