Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miket kéne vennem?

Miket kéne vennem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Van kb. 40 ezer ft-m arra,hogy vegyek magamnak néhány cuccot..milyen dolgokat kellene beszereznem?Ha lehet próbáljatok írni olyat,amit piacon/kínaiban is belehet szerezni, mert vidéken lakom.:( Ha tudtok akkor az árát is írjátok le légyszi!

Egyébként azért vennék pár dolgot mert sokat fogytam és ki kellet dobálnom szinte mindent.

Most ilyen ruháim vannak jelenleg:

2 csőgatya

1 belebújós kapucnis pulcsi

1 póló

2 cipő

15/F

2013. júl. 27. 14:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Öm... ehhez most miért kell ötletet adni? Bemész a boltba és megveszed, ami tetszik.
2013. júl. 27. 16:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a helyedben pólókat vennék, mert abból nagyon kevés az egy darab, meg esetleg egy másik pulcsit is...sőt még egy nadrág se ártana...:D
2013. júl. 27. 18:49
 3/3 anonim ***** válasza:

klasszikus, nem koptatott sötétkék vagy fekete farmer nadrág, ami nem tapadósan szűk (szűkített lehet) ez egy alapdarab, és a legtöbb pasinak jól áll

póló amennyi csak belefér

és vagy 2-3 hosszú ujjú (az egyik szerintem legyen cipzáros)

ha később is tudsz cipőt venni, akkor azt nem érdemes most megvásárolni, ráér majd ősszel is, ha akkor nem teheted meg, akkor ezt is számold bele a mostani költségvetésbe

(remélem a kidobálást nem szószerint értetted)

2013. júl. 27. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!