Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak az vehet fel rövid...

Csak az vehet fel rövid szoknyát akinek tökéletes a bőre? Másokat érdekel ez egyáltalán?

Figyelt kérdés
kisebb hegek vannak a lábszáramon, némelyik elég jól látszik és zavar, nem merek rövidebb nadrágot meg szoknyát venni miatta. másokat is zavar vagy csak nekem tűnik nagy szépséghibának?

2013. júl. 24. 16:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Bokámon van 1 heg, lábszáramon van kb 5cm hosszú heg..mégis ugyan úgy hordok szoknyát és rövid nacit mint bárki!Akinek meg nem tetszik,nem néz rám!
2013. júl. 24. 16:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vedd fel, nehogy már egy kis seb tartson vissza ebben a nagy melegben.
2013. júl. 24. 16:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem van egy 5 cm-es heg a combomon. 8 évesen szereztem kb. de azóta is látszik. Viszont én nem ezért nem szeretek rövid gatyát hordani. Én utálom a lábaim ezért én csak 3/4-eset vagy hosszabbat veszek fel. Egyébként szoktam járni strandra és ha ott is megnézik az se különösebben zavar.

18/l

2013. júl. 24. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem sem érdemes ezzel foglalkozni!

Amikor bálnák vesznek fel olyan dolgokat ,amikből kilóg mindenünk, na az undorító, de te nem tehetsz róla, így senki sem fog rosszat gondolni rólad emiatt szerintem!

Egyébként ,ha tényleg ennyire zavar, ha kisebbek,akkor tegyél rájuk alapozót és senki nem fogja látni (nekem műtéti hegem van, én arra szoktam)

2013. júl. 24. 16:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Dehogyis!Úgy öltözöl,ahogy akarsz,meg amiben jól érzed magad.
2013. júl. 24. 16:58
 6/7 anonim ***** válasza:
aki ebben a rohadt melegben még ráér azzal foglalkozni, hogy kin mi áll jól, az is baromira ráérhet. nekem meg vastag a combom és hullafehér a bőröm, mégis simán felveszem a teljesen rövid gatyát mert nem fogok a divat miatt megsülni olyan nadrágban ami esetleg előnyösebben állna rajtam, de hosszabb. 30 fok fölött minden le van szarva. :D
2013. júl. 24. 18:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem is nagyon zavarnak a lábaim. Fehér, kicsit görbe és visszereim is vannak,elég nagyok és sok van. De ha ilyen meleg van,felveszem a rövidet. Maximum akkor érzem magam kellemetlenül,amikor tökéletes bőrű/lábú csajok vesznek körbe, és ránézek a sajátomra..akkor megbánom,hogy nem hosszút vettem. :) De ha soha nem vagyok rövidben, nem fogok barnulni sem, amitől annyira nem látszik a bőrhiba..szolit nem szeretem. Szóval nagyrészt inkább tojok rá, és felveszem. Úgyse az számít.

25/L

2013. júl. 24. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!