Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen áron adnátok le használ...

Milyen áron adnátok le használt ruhát, használt ruha kereskedőnek?

Figyelt kérdés

Teszveszen,vaterán árulok vállalkozóként használt ruhákat.

Csak mellékesként csinálom,így nem tudok egyszerre 100.000eket befektetni és Angliából behozatni.

Van jópár ember,akitől veszek át Sopronban ruhákat,az árat ők szabták meg,nem én.

1. helyen 300/db

2.helyen 250Ft/db

3.helyen 150Ft/db

4. helyen 200Ft/kg

5.helyen 100Ft db.Mindegyik magánszemély.Főként Ausztriában takarítanak és onnan kapják ajándékba.

Én baromira örültem is annak,hogy ilyen olcsón juthatok hozzá,de ahogy szakmabeliektől hallom,ők se adnak ennél többet.

Én ezelött 400-500Ft/dbon vásároltam,de tényleg totál újszerű,fullmárkás darabokat.

Terjeszkedni akartam,adtam fel hírdetést,hogy használt ruhát vennék magánszemélyektől.

17 ember keresett meg és a legolcsóbb is 300Ft/dbáron adta volna,azt ami már teljesen elnyűtt és semmi márkája.

A legtöbben egyébkét az 1000Ft/dbot lőtték be,volt olyan aki 1000-2000Ft/dbon akarta adni.

Ezt nem tudom megfizetni,de bőrnyúzónak se akarok tűnni.

Ti,mint magánszemélyek mennyiért adnátok le a ruhákat?

Tényleg csak márkás és nagyon szép állapotú ruhákban gondolkodjatok.

A tanácsokat előre is köszönöm!

Előre is köszi!

2013. júl. 24. 15:56
 1/2 anonim ***** válasza:
1000 ft/ db minimum. Én kb darabjat vettem átlag 10 ezerért aztan párszor voltak rajtam azért nem pár száz ftot ér
2013. júl. 24. 18:25
 2/2 csonka tamas000 válasza:
1000-1500ft adom db abercombie hollister de igény szerint amilyen márkát kérnek
2014. dec. 15. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!