Milyen összeállítás? Randira.
Figyelt kérdés
Holnap megyek randizni. Magassarkú(barnás-arany) vagy krémszínű szandáll, fekete cicanadrággal és leopárd mintás tunika eltakarja a fenekemet.
Ez így hülyén nézne ki?
Krémszínű körömlakkal.
2013. júl. 23. 18:06
1/8 anonim válasza:
én szandált vennék fel, és szerintem jó lesz ;) :)
2/8 A kérdező kommentje:
szandált........szerintem azt fogom felvenni, abban könnyebb leszálni a buszról:D
2013. júl. 23. 18:08
4/8 anonim válasza:
pöppet?
ajjaj... Szerintem vegyél fel inkább egy szoknyát,mert kánikula lesz.
5/8 anonim válasza:
első vagyok
miért lenne 'ribikókás'? semmije se lesz ki, maximum a leopárd mintán akadhatnánk fenn.. de abból is van szép. é annyira nem szeretem ezt a mintát, mert a legtöbb elég gagyi, de nekem van egy olyan mintás blúzom, amit szépen csináltak meg. na az tetszik :D
6/8 anonim válasza:
Cicanadrág ? 40 fokban ? Inkább vegyél fel egy farmer rövidnadrágot,vagy ha van bézs színűt. De ehhez mindenképpen lapos talpú cipőt vegyél fel.
7/8 anonim válasza:
Nekem tetszenél,de ha nappal lesz a randi,fehér cicanadrágot vegyél fel,a fekete lehet hogy nagyon meleg lesz,persze ha bírod a meleget nem számít.
8/8 A kérdező kommentje:
végül nem vettem fel a cicanacit. Inkább rövidnadrágban mentem el.
2013. júl. 24. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!