Tetszik nektek ez a telitalpú szandál? Hordanátok?
Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 13:48
2/11 anonim válasza:
nekem nem tetszik és elég kényelmetlen lehet benne járni(legalábbis ránézésre)
16/l
3/11 anonim válasza:
olyan falusi:$ nem tetszik... mondjuk egy világos kék csőfarmerhoz eltudnám képzelni fehér ujjatlan pólóval/trikó
4/11 anonim válasza:
nem, nem tudom hány éves vagy de 50 alatt sztem semmiképp...
16L
5/11 anonim válasza:
Nekem nem tettszik.Nem a fazonja,mert van ilyen cípőm.Egyszerűen nekem a talp része és elöl a csillógós csat túl sok.Ha a talp rész másmiylen lenne,és csat nélkül,akkor simán elmenne szerintem...
Amúgy egyáltalán nem magas.A platform része levesz a cipő sarkának magasságából.Sőt,könnyebb is járni a platformos magassarkúkban.Aki nem hiszi,próbálja ki :) Aki meg sose járt benne,az főleg :D
6/11 anonim válasza:
Jajj, szerintem nagyon nem szép. A telitalpú szandálokkal nincs bajom. Van sok, ami szép és tetszik, de ennek a talpa egyenesen ronda, a felsőrésze meg kínais. Viszont felvéve lehet, hogy valami jó ruhával már nem néz ki ennyire furán .
7/11 anonim válasza:
Bocsi, de nem tetszik, olyan olcsó hatást kelt. Mármint, persze olcsón is lehet szép cipőket venni, de ez pont nem az.
8/11 anonim válasza:
Nem tetszik. 50 felett oké. Alatta szerintem öreges... 22/N
9/11 anonim válasza:
Nagyon nagymamás. Nem tettszik 16/L
10/11 anonim válasza:
Nekem se tetszik, nem venném fel.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!