Milyen cipőt vegyek ami megfelel az "elvárásaimnak"? Márkát, vagy konkrét modellt mondjatok.
Figyelt kérdés
Fúú most ezt nehéz lesz megfogalmazni. Olyan cipő kéne ami elég meleg ehhez a szar időhöz, fekete-fehér, simán fekete vagy simán fehér színű és olyasmi stílusú mint egy tornacipő...Meg ugye az sem lenne utolsó szempont, hogy ne legyen túl drága... Remélem érthetően írtam le..:S Semmiképp nem csizmára gondolok...2009. okt. 21. 20:55
1/3 anonim válasza:
Olyan stílusú mint egy tornacipő? nekem nem elég világos.. vegyél egy téli tornacipőt,conversben vannak azok a melegebbek.
2/3 anonim válasza:
Én is a Coverse-t mondanűm, vannak téliesített cipői.
3/3 anonim válasza:
Deszkás Victory cipők szerintem jók. Deichmanba. Igaz nem olyan mint 1 tornaicpő de azért jó. Nekem is ilyenem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!